fbpx

Melania Trump: Μάθαμε πως διατηρεί λεπτή την σιλουέτα της

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής δεν μοιάζει για μια γυναίκα 47 ετών. Διαβάστε τι πειριλαμβάνει η διατροφή της και τι είδους γυμναστική επιλέγει για να διατηρεί τις διάσημες καμπύλες της σε φόρμα.

Η εντυπωσιακή Μελάνια υπήρξε μοντέλο και σίγουρα γνωρίζει απο πρώτο χέρι τι πρέπει να αποφεύγει για να μη πάρει βάρος και να δατηρεί το δέρμα της φρέσκο και λαμπερό.

Η Πρώτη Κυρία του Λευκου Οίκου καταναλώνει ημερησίως 7 μερίδες φρούτων που προσφέρουν άφθονες βιταμίνες και πολύτιμα στοιχεία στο δέρμα και στα μαλλιά. Το πρωινό της περιλάμβάνει λίγα συστατικά με πολλές βιταμίνες ωστόσο. Συνήθως επιλέγει ένα πρωτεινούχο smoothie ή δημητριακά ολικής άλεσης. Μαζί με το πρωινό λαμβάνει ένα σκεύασμα βιταμίνης B για δυνατά νύχια και πλούσια μαλλιά. Η ίδια έχει δηλώσει στο περιοδικό Bella NY οτι παίρνει επιπλέον βιταμίνη C, A και E, κάνει θεραπείες ενυδάτωσης για το προσωπο και κοιμάται πολύ. Στην ίδια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2011 είχε δηλώσει οτι είναι κατά του Botox.

Αν και η 47χρονη καλλονή αγαπάει τα παγωτά, την σοκολάτα και το τηγανητό κοτόπουλο με παρμεζάνα ( αγαπημένο πιάτο) ομολογεί οτι τα γεύεται σπάνια. " Κάποιες ελάχιστες φορές θα φάω ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα ή θα πιώ μια diet cola".

Οσο αφορά την γυμναστική που προτιμάει, η Μελάνια δηλώνει "μου αρέσει πολύ το pilates, οι ασκήσεις με βαράκια ενω συχνά παίζω τέννiς".