fbpx

Εσείς ήπιατε την αλόη σας σήμερα;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το θαυματουργό φυτό είναι το ελιξήριο της νεότητας.

Εμείς εδώ πιστεύουμε πως η ομορφιά και η νεότητα πηγάζει απο μέσα μας και είμαστε υπέρ των φυσικών τρόπων διατήρησης και ανανέωσης της επιδερμίδας. Επιλέγουμε λιγότερο επιθετικές θεραπείες anti aging φροντίζοντας να ενισχύουμε τον οργανισμό μας με superfoods και θαυματουργά φυτά, όπως η αλόη. Αυτό το θαυμάσιο δώρο της φύσης που προσφέρει στο σώμα μας δεκάδες καλά στοιχεία που βοηθούν στην αποτοξίνωση και την καλή υγεία. Διαβάστε τις μαγικές ιδιότητες της αλόης και εντάξτε την στην διατροφή σας

Βοηθάει πολύ την καρδιά και τον διαβήτη. Σύμφωνα με εργαστηριακές έρευνες, η καθημερινή κατανάλωση μισής μόλις κουταλιάς χυμού από αλόη βέρα, σε περίοδο 14 εβδομάδων, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα κατά 45%. Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τα επίπεδα της χοληστερόλης.

Περιέχει μια σειρά από αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν φλεγμονές και προστατεύουν το δέρμα από βλάβες. Ο χυμός χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών του δέρματος περιλαμβανομένης της ψωρίασης και του εκζέματος. Είναι επίσης ένα ισχυρό φάρμακο για διάφορες εσωτερικές διαταραχές όπως ο διαβήτης, η δυσκοιλιότητα και κράμπες στο στομάχι.

Μελέτες έχουν δείξει πως μπορεί να βοηθήσει στην γρήγορη επούλωση μετά από εγχειρήσεις που αφορούν τα δόντια.

Η αλόη είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα για την επούλωση κοψιμάτων και γρατζουνιών. Ο χυμός της αλόης δρα εσωτερικά και προστατεύει το δέρμα από μέσα. Βελτιώνει την ελαστικότητά του, προστατεύει από τους ρύπους του περιβάλλοντος, ενώ εξουδετερώνει και τις ελεύθερες ρίζες.

Το ζελέ της αλόης περιέχει πάνω από 75 γνωστά συστατικά, η συνέργεια των οποίων οδηγεί στην ενίσχυση της δράσης τους.