fbpx

11 μυστικά για να έχετε καλοτυχία και χρήματα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κάποια απο αυτά σίγουρα δεν τα έχετε ακούσει ξανά.

Κρεμμύδια: Βάλτε καρφίτσες σε ένα κρεμμύδι και τοποθετήστε το στο περβάζι του παραθύρου για να διώξετε τα κακά πνεύματα από το σπίτι σας.

Μπανάνα: Ποτέ μην κόβετε μια μπανάνα στα δύο, είναι κακή τύχη. Κόψτε την σε μικρότερα κομμάτια.

Βάλτε τάξη: Τα χρήματα δεν βρίσκουν τον δρόμο αν το σπίτι είναι μονίμως ακατάστατο και επικρατεί πανικός.

Φρέσκα λουλούδια χωρίς αγκάθια: Είναι σημαντικό να είναι φρέσκα και να μοσχοβολάνε

Κρατήστε ημερολόγιο τύχης: Καταγράψτε όλα τα ωφέλιμα περιστατικά κάθε μέρας σε ένα «ημερολόγιο τύχης» και ανατρέξτε σε αυτό κάθε φορά που είστε μελαγχολικές.

Το φυτό που φέρνει χρήμα: Πάρτε μια Κρασούλα, για να αποκτήσετε αφθονία, καθώς τα φύλλα της θυμίζουν νομίσματα. Η φύτευση της κρασούλας στον κήπο ή στην αυλή θεωρείται πως φέρνει γούρι και καλοτυχία.

Για να προσελκύσετε χρήμα: Για να ρέει η ενέργεια του χρήματος άφθονη, ήρθε η στιγμή να επισκευάσετε το χαλασμένο χερούλι, το καζανάκι που τρέχει, το ρολόι που έχει σταματήσει τρία χρόνια τώρα και το ντουλάπι που δεν κλείνει καλά! Εννοείται οτι πετάμε σπασμένους καθρέφτες.

Ανάψτε ρόζ κεριά: Μια εύκολη και οικονομική επιλογή είναι να ανάψετε κεριά σε χρώμα ροζ. Θα φέρουν ηρεμία και γαλήνη στο χώρο και θα δημιουργήσουν μια πιο όμορφη ατμόσφαιρα.

Κλείστε τα σιφόνια: Το χρήμα και η τύχη φεύγουν από τα σιφόνια, γι’ αυτό κλείνετε το καπάκι της λεκάνης, βάλτε τις τάπες στα σιφόνια και έχετε πάντα κλειστή την πόρτα της τουαλέτας.

Βαμμένη πόρτα: Λένε ότι το χρώμα της πόρτας μπορεί να δείξει αν είστε καλότυχοι ή όχι στη ζωή σας. Σύμφωνα με το φενγκ σούι οι πόρτες που βλέπουν προς νότο πρέπει να είναι βαμμένες κόκκινες ή πορτοκαλί, αυτές που βλέπουν βόρεια πρέπει να βάφονται μπλε ή μαύρες, οι δυτικές πόρτες είναι καλό να είναι γκρι ή λευκές και οι ανατολικές είναι τυχερές όταν είναι πράσινες ή καφέ.

Διακοσμήστε τα τραπέζια με μπαμπού: Λίγα κλαδιά είναι όσα χρειάζονται για να φέρετε τη καλοτυχία στο χώρο σας.