fbpx

Elle Macpherson: η διατροφή και η γυμναστική που κάνει η 54χρονη καλλονή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αποκαλύπτει τις καθημερινές της συνήθειες, τι τρώει, πως γυμνάζεται και πως διατηρείται σε άψογη φόρμα.

Ποιός πιστεύει πραγματικά οτι αυτή η γυναίκα είναι 54 χρονών; Σίγουρα το καλό DNA παίζει ρόλο αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Διαβάστε πόσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα κάνει η Elle Macpherson για να διατηρεί την ενέργεια της ψηλά και την ομορφιά της αψεγάδιαστη. Τα είπε όλα στην συνένετευξη που παραχώρησε πριν απο ένα μήνα στο περιοδικό Glossy

H Macpherson ξεκινάει την μέρα της στις 5 το πρωί, χωρίς όμως να σηκωθεί αμέσως απο το κρεβάτι. Παραμένει 30 λεπτά και κάνει meditation, οργανώνει την μέρα της θέτοντας τους στόχους. Αμέσως μετά πίνει ένα μεγάλο ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό λεμονιού. Δεν πίνει ποτέ καφέ ενω αν θέλει να τονώσει επιπλέον τον οργανισμό τς προσθέτει στο πρωινό ρόφημα της λίγο πιπέρι καγιέν.

Μια ώρα μετά πίνει 2 κουταλιές απο το Super Elixir προιόν απο τη εταιρεία με βιολογικά σκευάσματα στην οποία συμμετέχει και 15 λεπτά αργότερα η 54χρονη Αυστραλέζα πίνει ένα πράσινο smoothie απο βιολογικά βότανα που ενυδατώνει το δέρμα, απομακρύνει τις πανάδες και κάνει τα μάτια πιο λαμπερά. " Για πρωινό θα προτιμήσω ενα βιολογικό αυγό με μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης, ακατέργαστη βρώμη ή μια πουτίγκα με σπόρους chia σε γάλα αμυγδάλου".

Λίγο αργότερα το σουπερμόντελ κάνει γιόγκα τζόκινγκ η κολυμπάει στον ωκεανό για αρκετή ώρα.

Γύρω στις 10.30 αν πεινάσει, καταναλώνει ένα ακόμα smoothie με πρωτείνη σοκολάτας, βιολογικό γάλα αμυγδάλου και μισό αβοκάντο. " Μου δίνει φοβερή ενέργεια και με κρατάει μέχρι το μεσημεριανό".

Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει μια σαλάτα με kale ( αλλιώς κέιλ), σπανάκι, αγγούρι, αβοκάντο, ηλιόσπορους και κολουκύθα. Χρησιμοποιεί ελαιόλαδο στην σαλάτα και επιπλέον λατρεύει τις σαρδέλες που είναι πλούισιες σε ωμέγα-3 λιπαρά.

Στις 5 το απόγευμα η Macpherson’s κάνει το δεύτερο μέρος της ημερήσιας προπόνησης που περιλαμβάνει vinyasa yoga. "Επιλέγω αυτή την εποχή να τρώω για βραδινό vegan wraps, πίτσα ή vegan ζυμαρικά με σάλτσα πέστο. Το αγαπημένο μου επιδόρπιο είναι η μαύρη σοκολάτα και το vegan παγωτό".

Πριν κοιμηθεί απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό sleep Welle Calming Fortifying τσάι και φροντίζει να ξεκουράζει τα πόδια της ακουμπώντας τα επάνω στον τοίχο.