fbpx

Γυμναστείτε με λάστιχα και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνετε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πιστέψτε μας τα bands κάνουν δουλειά και αξίζει να τα δοκιμάσετε.

Τα resistance bands δεν είναι κάτι καινούργιο στον χώρο του fitness. Οι περισσότεροι τα σνομπάρουν καθώς πιστεύουν οτι μόνο με τα βάρη "χτίζεις" κορμί. Ωστόσο τα λάστιχα αντίστασης αποτελούν την ιδανική γυμναστική για τις γυναίκες καθώς συμβάλλουν στην μυική ενδυνάμωση και την απώλεια πόντων. Διαβάστε για ποιούς λόγους πρέπει να τα ενταξετε στην καθημερινή σας προπόνηση και πιστέψτε μας οτι τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ενα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να γυμνάζουν τους μύες από διαφορετικές γωνίες και ταυτόχρονα προσφέρουν ποικιλία μεγάλων και μικρών εκτάσεων για πολυμορφικές ασκήσεις.

Τα οφέλη της χρήσης ελαστικών ιμάντων αντίστασης τόσο σε νέα όσο και σε ηλικιωμένα άτομα είναι τεράστια και αποτελούν μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους για γυμναστική.

Μπορείτε να τα συνδυάσετε τέλεια και με άλλα όργανα γυμναστικής όπως βαράκια, μπάλες Pilates, στρώμα γυμναστικής, foam rollers κτλ.

Διατίθενται σε κατηγορίες αντίστασης (σκληρότητας) με αντίστοιχη χρωματική διάκριση που αναγνωρίζονται εύκολα και μπορείτε να προσαρμόσετε το κάθε λάστιχο στις δικές σας ανάγκες.

Γυμνάζουν όλο το σώμα αρμονικά.

Είναι ένας καλός τρόπος να "ξυπνήσετε" τους μύες σας οι οποίοι μπορεί και να έχουν συνηθίσει τις ασκήσεις με βάρη.

Το γεγονός ότι τα λάστιχα, σε αντίθεση με τα ελεύθερα βάρη, δεν βασίζονται στους νόμους της βαρύτητας για να παρέχουν αντίσταση, τα καθιστά πολύ πιο αποτελεσματικά σε θέσεις όπου ένας αλτήρας ή μια μπάρα δεν «δουλεύουν» καθόλου.

Είναι «σκληρά» με τους μυς αλλά μαλακά με τις αρθρώσεις.

Τα λάστιχα προσφέρουν οικονομία: χώρου και τιμής. Είναι μικρά, ελαφριά, χωράνε άνετα σε μια μικρή τσάντα και μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας οπουδήποτε, έχοντας στην ουσία ένα μίνι γυμναστήριο στη τσάντα σας.