fbpx

Kylie Minogue: τα μυστικά ομορφιάς της σταρ λίγο πριν κλείσει τα 50

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι κάνει και παραμένει φρέσκια και καλλίγραμη η σέξι τραγουδίστρια;

Πρόκειται για μια απο τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη με εκρηκτικό σεξαπίλ και πανέμορφο πρόσωπο. Σε λίγες εβδομάδες η Kylie θα κλείσει μισό αιώνα ζωής αλλά η αλήθεια είναι οτι φαίνεται τουλάχισον 15 χρόνια νεότερη. Ποιά είναι τα μυστικά της ομορφιάς της και τι κάνει για να διατηρείται σε άψογη φόρμα;

"Χρησιμοποιώ πάντα ακόμα και τις γκρίζες χειμωνιάτικες μέρες αντιηλιακό στο πρόσωπο. Επίσης ενυδατώνω πολύ καλά το δέρμα μου. Το βράδυ καθαρίζω πάντα το πρόσωπο μου και βάζω μια ενισχυμένη κρέμα νυκτός".

Η Αυστραλέζα σουπερσταρ έχει επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα συμβουλή όσο αφορά την περιποίηση των μαλλιών. "Για να αποφύγετε την καταστροφή των τριχών σας και να ελαχιστοποιήσετε ένα κακό κούρεμα ή ένα λάθος χρώμα καλό θα είναι να εξηγείτε ακριβώς στον κομμωτή σας τι θέλετε. Επίσης πρέπει να του λέτε πότε είστε δυσαρεστημένες απο το αποτέλεσμα των μαλλιών σας. Ετσι δεν θα επαναλάβει κάποια λάθος τεχνική και να καταστρέψει τα μαλλιά σας".

Πως διατηρεί άραγε αυτή την εντυπωσιακή σιλουέτα στα 50; "Δεν είμαι ιδιαίτερα οπαδός της γυμναστικής, δεν πάω στα γυμναστήρια συχνά, ούτε σηκώνω βάρη. Σίγουρα όμως ακολουθώ το πρόγραμμα pilates που μου έχει ορίσει ο προσωπικός μου γυμναστής. Παλαιότερα ήμουν πιο αθλητική, έκανα συχνά αερόβια άσκηση και ακολουθούσα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης το οποίο μάλιστα το είχα "γραμμένο" σε VHS για να το παίρνω μαζί μου ακόμα και στις περιοδείες" λέει η διάσημη τραγουδίστρια.

Άραγε ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη διατροφή; "Δεν είμαι ιδιαίτερα της υγειινής διατροφής. Εχω την αίσθηση οτι τα επίπεδα γλυκόζης μου μειώνονται μέσα στην ημέρα γι αυτό νιώθω την ανάγκη να τρώω πιο συχνά".