fbpx

5 έξυπνα tips για μπείτε μέσα σε ένα μήνα στο μπικίνι των ονείρων σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ξεκινήστε απο σήμερα και θα δείτε γρήγορα αποτέλεσμα.

Το σημαντικό είναι να κάνετε και μια ελαφριά και πιο υγιεινή διατροφή για να φτάσετε πιο γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ανεβείτε στον ανηφορικό διάδρομο και βάλτε υψηλό βαθμό δυσκολίας. Τρέξτε με γρήγορο ρυθμό για 5’ και χαλαρώνετε για 2' περπατώντας. Επαναλάβετε 4 φορές.

Τα πόδια και οι γλουτοί πρωταγωνιστούν στην παραλία. Οι προβολές είναι η πιο σωστή άσκηση για να τα σμιλεύσετε. Παίρνετε από ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Στέκεστε όρθιες με την πλάτη ίσια. Κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, ενώ κρατάτε το πίσω πόδι στα δάχτυλα. Κατεβαίνετε όσο πιο χαμηλά μπορείτε, μέχρι τα δύο πόδια να σχηματίσουν ορθές γωνίες, σφίγγοντας παράλληλα τους γλουτούς. Για να δείτε αποτελέσματα χρειάζονται 3 -5 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε πόδι.

Καθίστε στα τέσσερα. Τεντώνετε το ένα πόδι πίσω. Παίρνετε μια βαθιά ανάσα και εκπνέοντας το λυγίζετε μέχρι να ακουμπήσει στο στήθος. Κάντε 3 -5 σετ των 10-15 επαναλήψεων για κάθε πόδι. Αν επιθυμείτε βάλτε ελαφριά βαράκια στα πόδια.

Με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων κάνετε σκουότ (βαθύ κάθισμα). Μόλις φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο που μπορείτε, ανεβάζετε ελάχιστα τους γλουτούς και τους ξανακατεβάζετε. Κάνετε ένα μεγάλο άλμα προς τα πάνω και περιστρέφετε το κορμί κατά 90ο. Επαναλαμβάνετε 8 φορές.

Ξαπλώστε ανάσκελα και λυγίστε τα πόδια. Ανεβοκατεβάστε την λεκάνη για 20 επαναλήψεις, κάνοντας 3-5 σετ. Αν μπορείτε προσθέστε επιπλέον βάρος τοποθετώντας ένα βαράκι πάνω στην λεκάνη την ώρα που την ανεβοκατεβάζετε.