fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεφορτωθείτε την κυτταρίτιδα μέσα σε δύο εβδομάδες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αν ακολουθήσετε ευλαβικά τις παρακάτω συμβουλές θα τα χάσετε με το αποτέλεσμα.

Για να ελαττώσετε την κυτταρίτιδα και να δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες είναι σημαντικό να ακολουθήσετε κατά γράμμα τα παρακάτω tips. Πιστέψτε μας θα αποκτήσετε νέα ανανεωμένη εμφάνιση και θα δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται.

Νερό, 2 λίτρα απαραιτήτως καθημερινά. Διατηρώντας το σώμα σας ενυδατωμένο όλη την ημέρα, η κυτταρίτιδα θα φαίνεται λιγότερο.

Καταναλώστε επίσης φρούτα και λαχανικά με μεγάλη ποσότητα νερού όπως μήλα, πιπεριές, κολοκυθάκια, αγγούρια, ντομάτες, καρπούζια, πεπόνια.

Απολέπιση με καφέ και έλαιο καρύδας. Αλείψτε το σώμα σας (στα προβληματικά σημεία) και τυλίγοντας την περιοχή (γλουτούς και κοιλιά) με πλαστική μεμβράνη. Αφήστε το μείγμα να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια κάντε ένα μπάνιο. Επαναλάβετε 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Φάτε λίπος. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά δεν είναι. Φάτε τροφές που περιέχουν καλά λιπαρά για να καταπολεμήσετε τα κακά λιπαρά που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας. Τροφές με καλά λίπη είναι οι ξηροί καρποί, οι σπόροι, το αβοκάντο και το ελαιόλαδο.

Τρώτε τακτικά γεύματα (ανά 3 ώρες) και σε μικρότερες ποσότητες.

Κάντε γυμναστική με βάρη. Τα squats είναι η ιδανική άσκηση που αν την κάνετε σε καθημερινή βάση θα δείτε απίστευτα αποτελέσματα μέσα σε 30 μέρες.

Χορτοφαγία. Μια μέρα την εβδομάδα θα πρέπει να τρώτε σαν χορτοφάγος για να μειώσετε το λίπος στον οργανισμό σας και να έχετε λιγότερη κυτταρίτιδα.

Φτιάξτε λάδι κατά της κυτταρίτιδας και κάντε μασάζ 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Θα χρειαστείτε:

Μισή κούπα έλαιο τζοτζόμπα

15 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι

15 σταγόνες αιθέριο έλαιο άρκευθος

15 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο