fbpx

Επίπεδη κοιλιά χωρίς γυμναστική με τρία έξυπνα tips

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Γιατί κανείς δέν θέλει να γυμνάζεται στις διακοπές

Ολοι εκτιμούν και θαυμάζουν μια σέξι και επιπέδη κοιλιά που αποκαλύπτεται απο ένα crop top ή απο ένα μπικίνι. Πως θα διατηρήσουμε την κοιλιά μας λεπτή και επίπεδη κατά την διάρκεια των διακοπών; Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν έχουμε καθόλου χρόνο για γυμναστική;

Υπάρχουν τρείς συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε θα εκπλαγείτε απο το πόσο εντυπωσιακά ξεφούσκωτη θα είναι η κοιλιά σας.

Νερό, νερό νερό. Πίνετε άφθονο νερό μόλις ξυπνήσετε και πριν τα γεύματα. Το νερό αντί για παχυντικούς χυμούς και αναψυκτικά θα σας γλιτώσει από εκατοντάδες θερμίδες. Είναι ο μεγάλος σας σύμμαχος στην μάχη κατά του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Καταναλώστε σνακ πρωτείνης. Μία μπάρα πρωτεΐνης, ένα αυγό, ένα κομμάτι τυρί με χαμηλά λιπαρά ή λίγα αμύγδαλα και ένα μήλο είναι ιδανικά. Μετά το ξενύχτι και την κατανάλωση αλκοόλ φάτε μια σούπα ή λίγα κριτσίνια ή κράκερ ολικής άλεσης με λίγη άπαχη γαλοπούλα. Ενα tip είναι να μην βάζετε γάλα στον καφέ σας και να μειώσετε τα γαλακτοκομικά προιόντα. Πιστέψτε μας θα δείτε μεγάλη διαφορά στην κοιλιά σας.

Φροντίστε να πηγαίνετε τουαλέτα. Πολύ σημαντικός παράγοντας για τα φουσκώματα ή τα πρηξίματα της κοιλιάς, Αν δυσκολεύεστε, δοκιμάστε να εντάξετε στη διατροφή σας δημητριακά, αποξηραμένα φρούτα, όσπρια, λαχανικά και φρούτα.