fbpx

Η Τεχνοπόλη γίνεται μια θεατρική σκηνή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ενα φανταστικό event για τους μικρούς μας φίλους που θα απολαύσουν και οι γονείς.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, η Τεχνόπολη φοράει το πιο καλό της κοστούμι και μεταμορφώνεται στο πιο ιδιαίτερο σκηνικό παιχνιδιού για όλη την οικογένεια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Από τις 11.00 έως τις 14.00, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν δωρεάν δράσεις, θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία και θα ξεδιπλώσουν την εκφραστικότητά τους σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, εκπαιδευτικό εργαστήρι για όλες τις αισθήσεις, εργαστήριο κουκλοθέατρου, διαδραστική ξενάγηση με έναν ασυνήθιστο ξεναγό, δύο θεατρικές παραστάσεις και πολλές-πολλές εκπλήξεις.

Στο Πατάρι των Παλαιών Φούρνων, ζωντανεύει το πιο αγαπημένο έργο αγάπης του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, και έρχονται στο σήμερα ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα μέσα από τα μάτια των παιδιών. Στο Εργαστήριο οι μικροί μας φίλοι, χορεύουν, περπατάνε πάνω σε γραμμές και φτιάχνον κύκλους με το σώμα τους σε ένα διαδραστικό παιχνίδι κίνησης και δημιουργίας ενώ, στο Νέο Υδαταέριο, φτιάχνουν έναν ολόκληρο μικρό θίασο πάνω στα χέρια τους.

Στη συνέχεια, φοράτε τα μουστάκια σας γινόσαστε για λίγο μικρά τρωκτικά και τρυπώνετε σε κάθε κρυφή γωνιά του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας και του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, ανακαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της νεότερης ιστορίας της πόλης.

Στους Νέους Φούρνους, μαζί με τους «Πειρατές με τα βρακιά» κάνετε ένα μακρινό ταξίδι στη θάλασσα της φαντασίας σας μέσα από την πιο ανατρεπτική περιπέτεια! Η αυλαία της Κυριακής πέφτει με έναν «Ανύπαρκτο Ιππότη» που -κι όμως- υπάρχει και θα υπάρξει επί σκηνής μαζί με μαγικά πλάσματα, βασιλιάδες, σπαθιά, σημαίες αλλά και ζωντανή μουσική!
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή ( 18/03) στην Τεχνόπολη, εκεί που όλα μπορούν να συμβούν!