fbpx

Τα πιο όμορφα και διάσημα ζευγάρια που έγραψαν ιστορία

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Θυελλώδεις έρωτες, παθιασμένες αγάπες και επεισοδιακοί χωρισμοί απο διάσημα ζευγάρια που άφησαν εποχή.

Elizabeth Taylor και Richard Burton

Οι δύο σταρ γνωρίστικαν το 1962 στο πλατό της ταινίας «Κλεοπάτρα». Οι δυο τους έζησαν μια θυελλώδη σχέση γεμάτη ένταση, καυγάδες αλλά και πολλά διαμάντια. Παντρεύτηκαν και χώρισαν δύο φορές.

Frank Sinatra και Ava Gardner

Έγιναν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της εποχής με αφορμή τους επικούς τους καυγάδες, που τις περισσότερες φορές οφείλονταν στα παραστρατήματα του Sinatra. Αν και χώρισαν οριστικά το 1957, η Ava Gardner δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ. Ο Frank Sinatra, ήταν ο ένας και μοναδικός έρωτας της ζωής της.

Leonardo Di Caprio και Gisele Bundchen

Ο Λεονάρντο γνώρισε τη Ζιζέλ στις 4 Ιουνίου του 2000 σε ένα πάρτι που έκανε στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Την ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα και έμειναν μαζί για 4 χρόνια. Η αλλεργία του Leo στον γάμο ήταν η αιτία του χωρισμού για ένα απο τα ωραιότερα ζευγάρια του πλανήτη.

Demi Moore και Asthon Cutcher

Εκείνος ήταν 25 και αυτή 41 όταν γνωρίστηκαν σε ενα casual dinner το 2003. Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν στο Beverly Hills. Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2011.

Charlize Theron και Sean Penn

Απο φίλοι εραστές. Οι δύο βραβευμένοι με Οσκαρ ηθοποιοί έζησαν έναν παθιασμενο έρωτα για 18 περίπου μήνες και χώρισαν ξαφνικά.

Johnny Depp και Amber Heard

Γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα το 2011 στα γυρίσματα του Rum Diary. Θυελλώδης έρωτας, καυτά φιλιά, γαμήλιοι όρκοι αλλά και επεισοδιακός χωρισμός τρία χρόνια μετά, με μηνύσεις για ξυλοδαρμό απο την ξανθιά καλλονή.

Penelope Cruz και Javier Bardem

Παντρεμένοι τα τελευταία 8 χρόνια, έχουν δύο παιδιά και έναν έρωτα που κρατάει όσα χρόνια γνωρίζονται.

Brad Pitt και Angelina Jolie

Ενα απο τα ομορφότερα ζευγάρια όλων των εποχών. Χύθηκε μελάνι απο την πρώτη στιγμή που ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith. Γάμος υπερπαραγωγή, ατελείωτα παιδιά, μυθικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και ένα χωρισμός που ταρακούνησε όλο τον πλανήτη.

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Ενα χρόνο επέτειο γιόρτασε η σουπερ σεξι λατίνα με τον σταρ και κούκλο πρώην πρωταθλητή του baseball.