fbpx

Διάσημοι Ταύροι που αγαπάμε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τεράστιες προσωπικότητες και λαμπεροί σταρ ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου

Αυτό τον μήνα έχουν την τιμητική τους γι' αυτό αποφασίσαμε να θυμηθούμε τους διάσημους Ταύρους που έχουν γράψει ιστορία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ψύχραιμοι, υπομονετικοί, πειθαρχημένοι, αξιόπιστοι, εργατικοί, αισθησιακοί, γενναιόδωροι, αποφασιστικοί οι Ταύροι ξεχωρίζουν γρήγορα και βλέπουν το άστρο τους να λάμπει.

Τζάκ Νικολσον.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1937 στη Νέα Υόρκη και είναι ένας απο τους πιο αγαπημένος μας σταρ καθώς ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του και φυσικά, το χιούμορ του, τον έκαναν έναν από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του αιώνα.

Αντέλ

Η εξαιρετική τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 1988 στο Τότεναμ της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά η ζωή της ήταν αρκετά δύσκολη. Ο πατέρας της παράτησε την ίδια και τη μητέρα της όταν η Adele ήταν μόλις δύο ετών. Η ίδια ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι απο μικρή και το ταυρίσιο πείσμα της την έφεραν στην κορυφή του κόσμου.

Τζόρτζ Κλούνει

Κλασική περίπτωση Ταύρου, ο Κλούνει έχει έντονη καλλιτεχνική φύση, είναι πολύ κομψός, αγαπάει τα όμορφα πράγματα στη ζωή, την άνεση και πάνω απ’ όλα τις όμορφες γυναίκες. Γεννήθηκε στις 6 Μαίου του 1961.

Νίκος Αλιάγας

Bon Vivant, κούκλος, σούπερ ταλαντούχος ένας Έλληνας με πραγματική και ουσιαστική διεθνή καριέρα. Τα γενέθλια του είναι στις 13 Μαίου.

Αλ Πατσίνο

Γεννημένος στις 25 Απριλίου του 1940, ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποτελεί μια απο τις μεγάλες μας αδυναμίες καθώς το ταλέντο και η γοητεία του είναι αστείρευτα.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ένας απο τους πιο σέξι άντρες του κόσμου έχει γενέθλια στις 2 Μαίου, γεννήθηκε το 1975.

Ούμα Θέρμαν

Η διάσημη Aμερικανίδα ηθοποίος γεννήθηκε στην Βοστόνη στις 29 Απριλίου του 1970.

Μαρινέλλα

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού γεννήθηκε στις 20 Μαίου του 1938.

Πενέλοπε Κρούζ

Η εντυπωσιακή και σέξι Ισπανίδα έχει γενέθλια στις 28 Απριλίου, γεννήθηκε το 1974.







Διαβάστε ακόμα