fbpx

Το ζεύγος Μακρόν έχει το ωραιότερο προσωπικό ασφαλείας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και δεν το λέμε εμείς, οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου και μιλάνε απο μόνες τους

Στην τελευταία επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στην Ουάσινγκτον, όσοι ήταν προσεκτικοί παρατήρησαν μεταξύ άλλων οτι ο Πρόεδρος της Γαλλίας και η σύζυγος του διαθέτουν τους ωραιότερους φρουρούς για την προσωπική τους ασφάλεια. Δείτε για παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία πόσο καλοντυμένος και cool δείχνει ο άντρας στα αριστερά με τα μαύρα γυαλιά και παρατηρήστε τον κύριο πίσω απο την Μπριζίτ Μακρόν πόσο διαφορετικό στυλ διαθέτει απο τους κλασικούς θηριώδεις σωματοφύλακες. Ντυμένος άψογα, με στενή γραβάτα, κομψά παπούτσια και μοντέρνο κούρεμα θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως ο Ρίκι Μάρτιν της Γαλλίας.

Επίσης δείτε παρακάτω πόσο cool και ωραίος είναι ο άντρας με τα γυαλιά, θυμίζοντας έντονα τον Tommy Lee Jones στη ταινία "Men in Black".

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι άντρες σωματοφύλακες εντυπωσιακοί αλλά και οι γυναίκες που βρίσκονται στην προσωπική ασφάλεια του ζεύγους καθώς διαθέτουν αυτό το ξεχωριστό σικ parisian style.

Τέλος δείτε την επιτομή του στυλ απο τον σωματοφύλακα που βρίσκεται μπροστά απο την Μπριζίτ Μακρόν. Το light blue κοστούμι με την λεπτή γραβάτα, τα μικρά τετράγωνα γυαλιά και το καλοκουρεμένο κεφάλι είναι απλά υποδειγματικά.