fbpx

Η Πενέλοπε Κρούζ γεννήθηκε σαν σήμερα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Happy birthday Πενέλοπε!

Τα 44 κλείνει η Ισπανίδα σουπερ σταρ αποδεικνύοντας πως όσο μεγαλώνει γίνεται πιο γοητευτική και πιο σέξι. Απο το 1992 που έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη δραματική κομεντί Jamón, Jamón και υποδύθηκε τη Σίλβια, μια νεαρή γυναίκα που περιμένει το πρώτο της παιδί μέχρι σήμερα που είναι η ίδια μητέρα δύο παιδιών η Πενέλοπε έχει διανύσει μια άκρως ενδιαφέρουσα διαδρομή. Εχει το δικό της της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ απο το 2011, έγινε μάλιστα η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που απέκτησε αστέρι. Κέρδισε το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την ταινία Vicky, Christina, Barcelona το 2008. Η Κρουζ είχε τρία χρόνια δεσμό με τον Τομ Κρούζ. Χωρίσανε τον Ιανουάριο του 2004. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας Σαχάρα ξεκίνησε να βγαίνει με τον Μάθιου Μακόναχι. Τον Ιούνιο του 2006 είπαν σε συνέντευξή τους ότι αποφάσισαν να χωρίσουν. Το 2007 ξεκίνησε να βγαίνει με τον Χαβιέ Μπαρδέμ. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2010 και στις 22 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Λίο Ενσίνας Μπαρδέμ. Στις 23 Ιουλίου 2013, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, τη Λούνα, στη Μαδρίτη.

Η Πενέλοπε θεωρείται μια απο τις πιο σέξι ηθοποιούς της γενιάς της και είναι μια πολύ δυναμική προσωπικότητα. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του συζύγου της "Δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα μια τόσο δυναμική και εκρηκτική γυναίκα δίπλα μου. Το πάθος της στα γυρίσματα του «Vicky Cristina Barcelona» ήταν αυτό που με γοήτευσε, αλλά συνάμα με τρόμαζε για το κοινό μας μέλλον". Μπαρδέμ και Κρουζ ερωτεύτηκαν το 2008 στα γυρίσματα της ταινίας του Γούντι Άλεν «Είναι τόσο εκρηκτική και παθιασμένη. Δεν θα ξεχάσω τις σκηνές, στις οποίες καβγαδίζαμε και μου πετούσε πιάτα. Αναρωτήθηκα αν θέλω κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Η Πενέλοπε έχει αίμα που βράζει. Τα κάνει όλα με πάθος» δήλωσε ο σουπερ σταρ πριν απο ένα χρόνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ.

Μια παθιασμένη γυναίκα, μια φλογερη Σπανιόλα, ένα πλάσμα άκρως ερωτικό με υπερχειλίζουσα σεξουαλικότητα, αυτή είναι η Ταυρίνα Πενέλοπε Κρούζ.

Χρόνια πολλά!