fbpx

Ξέρουμε που έγινε το After-After γαμήλιο πάρτι του Πρίγκιπα Χάρι και της Μαρκλ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το πριβέ κλαμπ στην Marylebone, ο "καυτός" λόγος του Ουίλιαμ, ο πρώτος χορός, τα dirty burgers και πως η Μαρκλ έσπασε για άλλη μια φορά το πρωτόκολλο.

Η δεξίωση που διοργάνωσε ο Πρίγκιπας Κάρολος στην υπέροχη οικία Frogmore έμεινε αξέχαστη στους 200 υψηλούς καλεσμένους. Σύμφωνα λοιπόν με τα βρετανικά δημοσιεύματα φαίνεται πως η Μέγκαν έσπασε το πρωτόκολλο καθώς έβγαλε λόγο για να ευχαριστήσει την βασιλική οικογένεια, κάτι που βέβαια δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Το γεύμα ξεκίνησε στις 19.30 και ολοκληρώθηκε στις 10.00 μ.μ. Όλα τα προιόντα που καταναλώθηκαν στο επίσημο γεύμα ήταν βιολογικά.

Οι διάσημοι προσκεκλημένοι που έλαβαν πρόσκληση στην δεξίωση ήταν η Serena Williams, το ζεύγος Clouney και η Priyanka Chopra μεταξύ άλλων. Την δεξίωση διοργάνωσε και πλήρωσε ο Πρίγκιπας Κάρολος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έβγαλε έναν πολύ καυτό λόγο γεμάτο αστεία και πειράγματα για τον αδερφό του που δεν έμεινε ασχολίαστος απο τους κολλητούς φίλους του Χάρι, Tom Inskip και Tom Van Straubenzee.

Χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν εντυπωσιακά το κάστρο του Windsor στις 11μ.μ

Ο DJ Sam Totolee επιλέχθηκε προσωπικά απο τον Πρίγκιπα Χάρι για να παίξει όλα τα αγαπημένα tracks του ζευγαριού. Τα σνάκ που σερβίρονταν αργότερα ήταν gourmet burgers ενω τα coctails είχαν την τιμητική τους. Ειδικά αυτό με την ονομασία " Όταν ο Χαρι γνώρισε την Μέγκαν" και περιείχε τζίντζερ και ρούμι.

Το τραγούδι που επέλεξε το ζευγάρι για να χορέψει τον πρώτο του χορό ως παντρεμένοι ήταν η επιτυχία της Whitney Houston " I wanna dance with somebody".

O sir Elton John έπαιξε στο πιάνο τέσσερα πασίγνωστα δικά του κομμάτια, αφιερωμένα στο ζευγάρι.

Ωστόσο σύμφωνα με την Daily Mail φαίνεται οτι κάποιοι απο τους καλεσμένους δεν "χόρτασαν" ξενύχτι και αλκοόλ και αποφάσισαν να συνεχίσουν μετά το after party στο Frogmore house και να επισκεφτούν την πολυσύχναστη γειτονιά της Marylebone. Στο μπαρ -ρέστοραν Chiltern Firehouse μέλοι της βασιλικής οικογένειας και λοιποί γαλαζοαίματοι ξενύχτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές διοργανώνοντας ένα after-after party. Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε οτι το Chiltern Firehouse είναι αγαπημένο στέκι των πλούσιων Λονδρέζων, των διασημοτήτων, των top models ενω διαθέτει και ξενοδοχείο.