fbpx

Η Κάιλι Τζένερ έχει προσωπική περιουσία 900 εκατομμύρια δολάρια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και είναι ακόμα 20 χρονών.

Η νεαρή Κάιλι Τζένερ - Καρντάσιαν, στις 10 Αυγούστου γίνεται 21. Η ίδια κατάφερε να δημιουργήσει μόνη της μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία η οποία αποτιμάται στα 900 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που την καθιστά έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος στην ηλικία των 23 χρόνων.

Και κάπως έτσι το περιοδικό Forbes αποφάσισε να την φιλοξενήσει στο εξώφυλλό του για το τεύχος Αυγούστου, το οποίο είναι αφιερωμένο στις νεότερες και πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες του κόσμου.

Η κόρη της Κρις Τζένερ έχει τη δική της εταιρεία καλλυντικών η οποία μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας της, της έχει αποφέρει τουλάχιστον τα 630 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με τη μελέτη της εταιρείας D’Marie Analytics κάθε ανάρτηση της Κάιλι Τζένερ αξίζει πλέον 1 εκατομμύριο δολάρια! Αυτός ο αριθμός προκύπτει με βάση τους πόσους followers έχει, πόσα likes παίρνουν οι φωτογραφίες της, πόσος κόσμος βλέπει και σχολιάζει τις αναρτήσεις της αλλά και πόσοι κλικάρουν κάθε λινκ που προωθεί.