fbpx

5 events που αξίζει να δείτε αυτό τον μήνα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η πόλη επέστρεψε στους φθινοπωρινούς ρυθμούς και τα events, οι συναυλίες και τα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι πολλά και ενδιαφέροντα

1. Ο Goran Bregović και η μπάντα του, Wedding and Funeral Band έρχονται στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», μαζί με ένα σύνολο δέκα εγχόρδων και χορωδών, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου με είσοδο ελεύθερη στο κοινό.

2. Ο εμβληματικός Bryan Ferry σε μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου

3. Η Luz Casal με την εκφραστική, ερωτική φωνή της θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Amor» στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

4. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου, ο διακεκριμένος ψυχαναλυτής Γιόζεφ Κνόμπελ Φρόιντ, δισέγγονος του Σίγκμουντ Φρόιντ, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας. Αυτό το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου (7 μ.μ.), μαζί με τον μεταφραστή Δημήτρη Σωκιαλίδη, περιμένει το αθηναϊκό κοινό στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) για μια συζήτηση γύρω από την εφηβεία και τις προκλήσεις της: σεξουαλικότητα, έλλειψη επικοινωνίας, εκφοβισμός, ναρκωτικά, «κακές» παρέες κ.ά.

5. Ένα δεκαήμερο γεμάτο δωρεάν εκδηλώσεις περιμένει κάθε βιβλιόφιλο και βιβλιοφάγο στο Ζάππειο. Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ηθοποιοί, τραγουδιστές και συγγραφείς συμπράττουν σε μια αφιερωματική βραδιά στον Ευγένιο Σπαθάρη (σκηνή «Διονύσιος Σολωμός», 8 μ.μ.), ενώ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου (8 μ.μ.), στον ίδιο χώρο, το Εθνικό Θέατρο φέρνει στο προσκήνιο τονΝίκο Καββαδία.







Διαβάστε ακόμα