fbpx

Και όμως, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ ζούν μια φυσιολογική ζωή με τα παιδιά τους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Συνοδεύουν οι ίδιοι τα παιδιά τους στο σχολείο ενώ η Κέιτ πάει και στον...μανάβη!

Μπορεί να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας όμως το νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να διατηρεί μια κανονική και φυσιολογική καθημερινότητα με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, George και Charlotte. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή του έγκυρου Us Weekly η Κέιτ και ο Ουίλιαμ κάνουν τα πάντα προκειμένου τα παιδιά τους να μεγαλώσουν φυσιολογικά όπως τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους.

Ετσι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρίγκιπας George το πρωί πηγαίνει στο σχολείο είτε με την μητέρα του είτε με τον πατέρα του. Για την ιστορία το σχολείο είναι το ιδιωτικό Thomas's of Battersea στο Λονδίνο και κοστίζει 25.000 δολάρια τον χρόνο. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι ο πρίγκιπας θα παρακολουθήσει μεταξύ άλλων μαθήματα κλασικού χορού, θα συμμετέχει στην παιδική χορωδία και θα κάνει και μαθήματα θεάτρου.

Εντωμεταξύ η μικρή Charlotte περπατάει τα πρωινά προκειμένου να φτάσει στο νηπιαγωγείο το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση απο το Παλάτι. Και στην περίπτωση της μικρής πριγκίπισσας δεν επιστρατεύεται κάποιος απο το προσωπικό του ζευγαριού προκειμένου να την συνοδέψει στο νηπιαγωγείο καθώς αυτό το έχει αναλάβει εναλλάξ η Κέιτ με τον Ουίλιαμ.

Η Charlotte μάλιστα έχει αποδειχτεί εξαιρετική οικοδέσποινα στο σπίτι της οικογένειας στο Kensington Palace καθώς ρωτάει κάθε επισκέπτη αν θέλει καφέ, τσάι και τους κερνάει πάντα γλυκά.

Πριν απο λίγο καιρό η Δούκισσα εθεάθη να ψωνίζει με τα παιδιά της παπούτσια για το σχολείο ενω πολλές φορές την έχουν δεί να κάνει τα ψώνια της οικογένειας στο σουπερμάρκετ και στον μανάβη.

Τέλος άνθρωπος του Παλατιού αποκάλυψε στην Daily Mail οτι η Μίντλετον μια μέρα μετά την γέννηση του πρίγκιπα Λούι, πήγε η ίδια τον μικρό George στο σχολείο.

Εντυπωσιακό πάντως, αν είναι αλήθεια!