fbpx

Οι σωστοί κανόνες συμπεριφοράς στο γυμναστήριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το "εγχειρίδιο κανόνων του γυμναστηρίου".

Αν είστε κρυωμένοι μείνετε σπίτι. Ο κανόνας λέει ότι όταν είναι κάποιος άρρωστος (ειδικά με γρίπη και άλλες μεταδιδόμενες αρρώστιες) να παραμένει σπίτι του, να αναρρώσει και μετά να τρέχει στα γυμναστήρια για άθληση και κοιλιά –σανίδα.

Αδιάκριτα βλέμματα. Αυτοί, που «κολλάει» το βλέμμα τους σε οτιδήποτε κάνουν οι άλλοι. Και ενώ εσείς κάνετε τις κάμψεις και σηκώνετε τα βάρη σας, έχετε τον κυριολεκτικά έναν κολλημένο τύπο να σας κοιτά πατόκορφα.

Η "διακοσμητική πετσέτα". Ο τύπος που καθεται στον πάγκο, φυσικά χωρίς να βάλει πρώτα την πετσέτα του, με αποτέλεσμα να γεμίζει από τον ιδρώτα του και φυσικά να είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί από τον κάποιον άλλον στη συνέχεια. Απαράδεκτο δεν έχει ιδέα απο «Προσωπική υγιεινή». Κάντε παράπονα.

Μην φωνάζετε και μη μιλάτε δυνατά. Η κακή συνήθεια που έχουν κάποιοι, να μιλούν στο κινητό τους (συνεχόμενα και δυνατά μάλιστα) αναγκάζοντας στην ουσία, όλους τους υπόλοιπους να ακούν τις προσωπικές, επαγγελματικές ή κοινωνικές τους συνδιαλέξεις είναι πάρα πολύ ενοχλητική.

Μην αφήνετε τα μεγάλα βάρη στα μηχανήματα. Υπάρχουν και άλλοι αθλούμενοι οι οποίοι δεν μπορούν να μεταφέρουν 20 κιλά και 10 κιλα βάρη προκειμένου να γυμναστούν. Όπως τα βάλατε έτσι να τα βγάλετε παρακαλώ!.

Πουθενά χωρίς το αποσμητικό. Διαφορετικά θα μυρίζετε φρικτά, είναι πολύ απλό. Γενικά δεν πάμε άπλυτοι στο γυμναστήριο.

Μην παίρνετε τις ζώνες, τα βαράκια και τις δέστρες για τα πόδια μαζί σας. Υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν.







Διαβάστε ακόμα