fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πως να ντύνεστε μετά τα 40 και να δείχνετε νέες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ο στόχος είναι να είστε όμορφες και να δείχνετε ενημερωμένες για τα trends χωρίς υπερβολές.

Ίσως η καλύτερη ηλικία της γυναίκας είναι η δεκαετία των 40, καθώς πραγματικά ξέρει τι θέλει και έχει καταλήξει στο στυλ που της ταιριάζει. Ωστόσο η μόδα έχει πάντα τρόπους να μας ξεμυαλίζει και να μας παρασύρει στους δικούς της τρελούς ρυθμούς, Μια σύγχρονη και ενημερωμένη όμως γυναίκα άνω των 40 δεν παγιδεύεται εύκολα απο τις εφήμερες τάσεις της μόδας και ακολουθεί κάποιους βασικούς κανόνες για να είναι πάντα κομψή και σέξι. Ακολουθήστε τους παρακάτω δέκα κανόνες και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

1. Ντυθείτε ανάλογα με τον σωματότυπο σας. Επιλέξτε ρούχα που σας κολακεύουν και επισημάνετε τα μέρη που αγαπάτε καλύτερα στο σώμα σας. Δημιουργήστε μια ωραία σιλουέτα.

2. Φορέστε φούστες στο σωστό μήκος, όχι πολύ κοντές, όχι πολύ μακριές. Ακριβώς κάτω ή πάνω από το γόνατο, είναι ένα σωστό μήκος για τις γυναίκες πάνω απο τα 40.

3. Αγόραστε τα πιο μοντέρνα παπούτσια, οτι επιβάλλει το trend της κάθε εποχής μπορεί να αναδείξει και το πιο βαρετό σύνολο.

4. Φορέστε πιο σκουρόχρωμα τζην.

5. Αγοράστε τα πιο "ενημερωμένα" γυαλιά ηλίου που να ταιριάζουν στο πρόσωπό σας.

6. Μην το παρακάνετε με τα αληθινά λαμπερά κοσμήματα. Επιλέξτε μοντέρνα σχήματα σε κοσμήματα, είναι ιδανικά για τις γυναίκες άνω των 40 ετών.

7. Αποκαλύψτε τα καλύτερα σημεία του σώματος σας, όπως τα πόδια σας, το μπούστο ή τα χέρια σας, αλλά μη το παρακάνετε.

8. Προσθέστε χρώμα στα καθημερινά σας ρούχα.

9. Φορέστε το καλύτερο σουτιέν και χρησιμοποιήστε κορσέδες για να δώσετε στον σώμα σας σωστές καμπύλες.

10. Χαμογελάστε και... δείξτε το με τα ρούχα σας!