fbpx

Είστε μόνες του Αγίου Βαλεντίνου; Not bad at all...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ενας οδηγός για το πως θα επιβιώσετε την πιο ροζ ημέρα του χρόνου αν δεν έχετε ταίρι.

Να ξέρετε πως το να μην έχετε σχέση δεν είναι απαραίτητα κακό. Άλλωστε είναι προτιμότερο να είστε μόνες από το να παραμένετε σε μια σχέση που δε σας καλύπτει και επιπλέον να πρέπει να το γιορτάσετε. Μην σας νοιάζει οσο έχετε τις φίλες σας που σας αγαπούν και σας το δείχνουν με κάθε ευκαιρία! Γιατί λοιπόν να μην περάσετε μαζί τους τη γιορτή των ερωτευμένων αντί να μένετε μόνες μελαγχολώντας και κλαίγοντας την μοίρα σας;

Ξυπνήστε με την καλύτερη διάθεση, τηλεφωνήστε στην κολλητή και κανονίστε εξόρμηση στα μαγαζιά. Ακόμη κι αν δεν έχετε λεφτά μια βόλτα στις βιτρίνες για ένα «οφθαλμόλουτρο» και το κους-κους θα σας κάνουν να ξεχαστείτε.

Ένα πιτζάμα πάρτι είναι επίσης ιδανικό για να καταπολεμήσετε τη μοναξιά της βραδιάς. Τηλεφωνήστε επίσης στις μοναχικές φιλενάδες σας και καλέστε τις να κοιμηθούν σπίτι σας. Προμηθευτείτε κωμωδίες (απαγορεύεται κάθε τι ρομαντικό αυτή τη βραδιά), γλυκάκια και άλλα σνακ και φτιάξτε η μια το κέφι της άλλης.

Κανονίστε μια απόδραση. Αν τα ψώνια, τα ποτά και τα ξενύχτια δεν σας ταιριάζουν οργανώστε μια ημερήσια εκδρομούλα ή ένα κοντινό ταξιδάκι με φίλες αδέσμευτες. Η αλλαγή παραστάσεων, η παρεϊστικη διάθεση και το εκδρομικό κλίμα θα σας κάνουν να ξεχαστείτε και να περάσετε καλά ακόμη και χωρίς κάποιον Βαλεντίνο.

Κάντε ένα δώρο στον ευατό σας. Πάρτε το πιο όμορφο μπουκέτο τριαντάφυλλα και στολίστε το σαλόνι σας, κλείστε ραντεβού για μανικιούρ – πεντικιούρ, μασάζ σε κάποιο σπα ή εναλλακτικά γεμίστε την μπανιέρα σας με άλατα κι αιθέρια έλαια και χαρίστε στον εαυτό σας μια ημέρα μοναδική.

Ψάξτε για νέο έρωτα. Αν δεν είστε τόσο σπιτόγατα ή δεν έχετε τον κατάλληλο χώρο για να διοργανώσετε ένα πάρτι μπορείτε να περάσετε την ημέρα σας εκτός σπιτιού. Φορέστε τα καλά σας, βαφτείτε και οπλιστείτε με την καλύτερη διάθεση και βγείτε να διασκεδάσετε με παρέα. Άλλωστε, μέσα σε αυτό το ερωτικό κλίμα δεν αποκλείεται να βρείτε σε κάποιον άλλο μοναχικό Βαλεντίνο τον έρωτα της ζωής σας.