Πολλαπλοί οργασμοί: και όμως μπορείς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πώς θα καταφέρεις να έχεις πολλαπλούς οργασμούς;

Πολλά ακούγονται. Πολλοί αμφισβητούν την ύπαρξή τους. Κι όμως, υπάρχουν γυναίκες που δηλώνουν ότι είναι αληθινοί, και ότι τους έχουν βιώσει. Και αν θες να γίνεις μία από αυτές τις γυναίκες, ίσως οι παρακάτω συμβουλές να σου φανούν χρήσιμες.

Κάνε focus
Όχι, δεν θα σου πούμε πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις. Θα σου πούμε πως ο οργασμός αποδεδειγμένα είναι θέμα βιολογίας, όσο και ψυχολογίας. Και αν πέσεις στο κρεβάτι με την ψυχολογία ότι μπορείς να το κάνεις, ήδη αυξάνεις τις πιθανότητές σου.

Ανακάλυψε άλλα σημεία του σώματος σου
Ναι, το κυρίως πιάτο βρίσκεται εκεί, αλλά οι οργασμοί σου δεν επηρεάζονται μονάχα από εκεί. Το στήθος, τα οπίσθια αλλά και κάθε άλλη ερωτογενής ζώνη σου μπορεί να σε βοηθήσει – με την ανάλογη φροντίδα – να τελειώσεις. Συνεπώς, ποικιλία και φαντασία στο σεξ!

Το ευαίσθητο σημείο G
Το μυθικό σημείο G, που η ύπαρξή του έχει αμφισβητηθεί σχεδόν όσο και η ύπαρξη των πολλαπλών οργασμών. Βοήθησε τον σύντροφό σου να το βρει (εφόσον το έχεις βρει κι εσύ) και άφησέ τον να σου προσφέρει ανεξάντλητη ηδονή.

Προκαταρκτικά για "πρώτο πιάτο"
Μην βιαστείτε να αρχίσετε την διείσδυση, επειδή η διείσδυση θα φέρει τον οργασμό. Πόσο μάλλον, είναι καλή ιδέα να τραβήξετε τα προκαταρκτικά περισσότερο, να δοκιμάσετε ό,τι βάλει ο νους σας, ώστε να έχετε σίγουρα πιο έντονο οργασμό μετά.

Sex toys, τα απαραίτητα
Προσφέρουν ακόμα περισσότερη απόλαυση, είτε κυνηγάτε πολλαπλούς οργασμούς, είτε όχι. Σκεφτείτε να αγοράσετε παιχνίδια που να ερεθίζουν διαφορετικές περιοχές, όπως δονητές για την κλειτορίδα ή για τον πρωκτό.

Μίλα, εκφράσου ελεύθερα
Στο τέλος, τι είναι αυτό που επηρεάζει περισσότερο από κάθε τι έναν οργασμό; Πόσο απολαμβάνεις το σεξ. Και πώς μπορείς να απολαύσεις το σεξ περισσότερο; Μιλώντας ανοιχτά με τον σύντροφό σου για τις φαντασιώσεις σου και για αυτά που θέλεις να δοκιμάσετε.