fbpx

Το τέλειο φιλί και πως θα το πετύχεις

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Συμβουλές για να μη ξεχνάει κανείς τα φιλιά σας

Άραγε διδάσκεται το πώς να είναι κάποιος καλός στο φιλί; Υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές και αν ναι ποιές είναι αυτές; Μπορεί να μην υπάρχουν οδηγίες χρήσης για το τέλειο φιλί, υπάρχουν όμως κάποια tips για να το κάνετε μαγικό και επομένως αξέχαστο για σας αλλά και για τον σύντροφό σας.

Αναμονή: Εκτιμάμε πάντα τα πράγματα για τα οποία περιμένουμε λίγο. Για να αυξήσετε την επιθυμία μη διστάσετε να περάσετε τη γλώσσα σας πάνω στα χείλια σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποιον μορφασμό για να αναδείξετε το στόμα σας. Μη διστάσετε επίσης να πλησιάσετε το στόμα σας στο δικό του στιγμιαία και μετά να το απομακρύνετε.

Δροσερή αναπνοή: Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα απο το να μυρίζετε αλκοόλ και τσιγάρο. Εννοείτε προσέχετε να έχετε δροσερή αναπνοή και ιδίως αν καπνίζετε χρησιμοποιείστε τα ειδικά sprays γιατί αλλιώς η αποτυχία είναι σίγουρη.

French kiss: Το ιδανικό γαλλικο φιλί πρέπει να είναι ταυτόχρονα αργό αλλά και ενεργητικό, αισθησιακό αλλά και γλυκό, ερωτικό και παθιασμένο.

Αναπνεύστε: Βεβαιωθείτε ότι στη διάρκεια του φιλιού μπορείτε να αναπνέετε ελεύθερα. Οι γυναίκες τείνουν να απολαμβάνουν τα φιλιά περισσότερο όταν δεν ασφυκτιούν.

Γλώσσα: Μην βάζετε βαθιά την γλώσσα σας μέσα στο λαιμό των άλλων.

Χρόνος: Κανείς δεν ξέρει πόσο πρέπει να διαρκέσει για να είναι τέλειο. Είναι προτιμότερο όμως να τραβηχτείτε νωρίς, παρά να κάνετε αρμένικη βίζιτα.

Αιφνιδιάστε τον: Το τέλειο φιλί δεν πάει αργά, θέλει λίγο fast forward. Κάντε το απότομα, εκεί που δεν το περιμένει.

Δεν θέλει κόπο: Θέλει τρόπο. Με άλλα λόγια, μην ασκείτε πολλή πίεση. Δεν κερδίζετε πόντους έτσι.

Καίει θερμίδες: Σε κάθε φιλί του ενός λεπτού καίγονται περισσότερες από 25 θερμίδες.

Μάτια ερμητικά κλειστά: Αλλιώς δεν έχει νόημα

Classic κίνηση: Βάλτε το χέρι σας στον σβέρκο του παρτενέρ σας. Αυτό προσθέτει πάθος, σα να του λέτε 'δεν το χορταίνω'. Και, ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό σημαίνει τέλειο φιλί.

Τα προκαταρκτικά του φιλιού: Και όμως υπάρχουν. Ξεκινάτε με απαλά φιλιά στον λαιμό, ανεβαίνετε προς το αυτί και μετά κατευθύνεστε στα χείλη. Κάντε μερικά μικρά διαλείμματα και έπειτα επιστρέψτε ξανά στα χείλη.