fbpx

Πρώτο ραντεβού, όλα τα χρήσιμα tips για να κερδίσετε τις εντυπώσεις

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Γιατι η πρώτη εντύπωση μετράει.

Το πρώτο ραντεβού για πολλές γυναίκες είναι ίσως μια αγχωτική κατάσταση. Τι θα βάλω; Πως πρέπει να βαφτώ; Που θα πάμε; Και η πιο αγχωτική ερώτηση: Θα του αρέσω; Δεκάδες ερωτήματα μας αγχώνουν λίγη ώρα πριν συναντήσουμε κάποιον που μας αρέσει πολύ. Καταρχάς ηρεμήστε και ξεκινήστε απο το ντύσιμο που είναι πολύ σημαντικό.

Το τι θα φορέσετε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, οι οποίοι αυτόματα θα σας αποκλείσουν επιλογές.

Αν είναι να πάτε για καφέ τότε φορέστε ότι συνηθίζετε να φοράτε στην καθημερινότητα σας, απλώς ανεβάστε τα μια νότα παραπάνω. Δηλαδή, αν φοράτε τζιν, sneakers και μια μπλούζα, τότε απλά επιλέξτε μια μπλούζα λίγο πιο εντυπωσιακή και χαμηλές γόβες. Το βάψιμο ας περιοριστεί στα βασικά- μάσκαρα, λίγο ρουζ και απαλό κραγιόν.

Αν πρόκειται να πάτε για φαγητό σε εστιατόριο, τότε καλό θα ήταν να ξέρετε το ύφος του εστιατορίου. Αν δεν το γνωρίζετε τότε το μαύρο φόρεμα της ντουλάπας σου είναι η σωστή επιλογή. Συνδυάστε το με λίγα αξεσουάρ και περιποιημένο μακιγιάζ, έτσι ώστε αν είναι καλό το εστιατόριο να είστε καλυμμένες.

Αν θα βγείτε έξω για ποτό, θα χρειαστεί να ντυθείτε λίγο πιο σέξι. Ενα στενό φόρεμα, ένα παντελόνι που να αναδεικνύει τα δυνατά σας σημεία συνδυασμένο με τα πιο άνετα τακούνια που έχετε. Το βάψιμο σας για βράδυ οφείλει να είναι λίγο πιο έντονο δίνοντας βάση στα χείλη σας.

Πως να τον εντυπωσιάσετε με απλά βήματα

Το να είστε άνετες είναι σημαντικό για το πρώτο ραντεβού. Όταν λέμε άνετες δεν σημαίνει φόρμα και αθλητικά, εκτός και αν το ραντεβού σας το επιβάλλει. Απλά μην φορέσετε κάτι που θα χρειάζεται να το φτιάχνετε όλη την ώρα, ή κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε άβολα.

Και εσείς πρέπει να κάνετε κομπλιμέντα στον συνοδό σας, αλλά πρέπει να το κάνετε με ιδιαίτερη προσοχή για να μην φανείτε εύκολες ή πολύ ενθουσιασμένες.

Προσπαθήστε να μην καμπουριάζετε καθώς μπορεί να δείξει ότι δεν ενδιαφέρεστε. Αν κάθεστε με τρόπο περήφανο, όχι μόνο μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερη αλλά δείχνει και αυτοπεποίθηση, κάτι που σας κάνει ελκυστικότερη.

Ότι και να συμβεί διασκεδάστε. Να χαμογελάτε και να είστε χαρούμενες. Λίγα είναι αυτά που μπορεί να σας κάνουν πιο επιθυμητή. Προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε αρνητικό, όπως το πόσο πολύ μισείτε τη δουλειά και το αφεντικό σας.

Όταν το πρώτο ραντεβού φτάνει στο τέλος να ευχαριστήσετε τον συνοδό σας. Να θυμάστε τους τρόπους σας σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού σας, και να προσέχετε με το αλκοόλ. Ναι, μπορεί να είστε λίγο αγχωμένες και να θέλετε ένα ποτό, αλλά με μέτρο, γιατί αν το ένα ποτό γίνει πολλά, τότε μάλλον θα καταλήξετε να μετανιώσετε για κάτι.