fbpx

Ετσι θα τον κρατήσετε ερεθισμένο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπάρχουν κάποιες τεχνικές που είναι αλάνθαστες.

Με αυτούς τους απλούς και πετυχημένους τρόπους θα τον ερεθίσετε ξανά ή θα τον κρατήσετε ερεθισμένο για να χαρείτε και έναν δεύτερο γύρο σεξουαλικής ηδονής και απόλαυσης.

Φιλιά στον λαιμό

Όπως στις γυναίκες, έτσι και στους άνδρες ο λαιμός είναι ένα ευαίσθητο σημείο που μπορεί να τον κάνει να ερεθιστεί. Επικεντρωθείτε, λοιπόν, εκεί, δώστε τα χάδια και τα φιλιά που πρέπει και μετά από λίγο το πέος του θα σας κοιτάει και πάλι περήφανα.

Δώστε βάση στα οπίσθια

Τα οπίσθια είναι μια πολύ ερωτογενής περιοχή (και) στον άνδρα. Για να τον ερεθίσετε μπορείτε να ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο σημείο χαιδεύοντάς το με το δάχτυλό σας ή αν είστε πιο τολμηρή, ερεθίζοντάς το με τη γλώσσα σας.

Dirty talking

Τα πρόστυχα λόγια μπορούν να κάνουν θαύματα σεξουαλικής φύσης. Μιλήστε του χαμηλόφωνα κοντά στο αυτί, περιγράφοντας τι θέλετε να σας κάνει και το σίγουρο είναι ότι μετά από λίγο θα είναι πάλι έτοιμος για δράση.

"Κρύο -ζέστη"

Είσαστε στη φάση του "μεσα - έξω", και ο ερεθισμός και των δυο έχει αρχίσει και τροχιοδρομεί προς απογείωση. Όταν αρχίσετε να διαπιστώνετε σημάδια προοργασμικά, ζητήστε του να τραβηχτεί ή σταματήστε εσείς να κινείστε. Αν είσαστε από πάνω, απλώς ξεκαβαλικέψετε. Μην το κάνετε ψυχρά και απότομα όμως. Δώστε του έντονα και βαθιά φιλιά στο στόμα, χαιδέψετε το σώμα του, γενικώς κρατήστε τον σε εγρήγορση. Τον οργασμό θέλετε να αποφύγετε, όχι το στύση.

Αποφύγετε την στάση στα 4

Όσο και αν πρόκειται για αγαπημένη στάση της πλειοψηφίας των αντρών, αλλά και των γυναικών, ακριβώς επειδή εξιτάρει υπερβολικά τους άντρες, προσπαθήστε να την αποφεύγετε, τουλάχιστον για μεγάλα διαστήματα. Οι άντρες, είναι αποδεδειγμένο, πως τελειώνουν με πιο αργούς ρυθμούς είτε στην ιεραποστολική στάση, είτε με εσάς από πάνω.

Χρησιμοποιήστε τα απλά προφυλακτικά.
Αν η σχέση σας είναι τέτοια που χρησιμοποιείτε προφυλακτικό (όπως συμβαίνει και συνήθως), προτιμήστε τα πιο απλά προφυλακτικά ή τελοσπάντων, όχι αυτά που αναγράφουν "Για μεγαλύτερη ευαισθησία" κλπ.

Χαρίστε του έναν πρώτο, γρήγορο, οργασμό
Είτε με το στόμα, είτε χειρονακτικά κάνε τον να τελειώσει πριν μπει μέσα σας. Σχεδόν πάντα οι άντρες στη δεύτερη (ή τρίτη) φορά αργούν σαφώς περισσότερο να τελειώσουν. Ωστόσο μέχρι να ξαναφορτίσει, μην τον αφήσετε να τον πάρει ο ύπνος. Παιδέψτε τον.