fbpx

Σίγουρα tips που θα τον κάνουν να σας αντιμετωπίζει σαν θέα του σεξ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δεν θα ξεκολλάει απο πάνω σας αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Το σέξ είναι ίσως ένας απο τους πιο βασικούς παράγοντες για να ξεκινήσει αρμονικά μια σχέση. Το...καλό σεξ όμως θα διατηρήσει την σχέση και θα την πάει πολλά βήματα παρακάτω. Αν ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές αλλά "τσεκαρισμένες" συμβουλές θα περάσετε νύχτες πάθους με τον σύντροφο σας και επιπλέον θα τον κάνετε να σας επιθυμεί διακαώς.

Sex Toys: Παίξτε με το σώμα του, χάιδεψτε τον, φίληστε τον, πείτε του πόσο σας αρέσουν αυτά που κάνετε μαζί, κάντε μαζί του μπάνιο, κάντε του μασάζ, μην τον αφήνενε να χαλαρώσει στα ίδια και τα ίδια. Αιφνιδιάστε τον με όσα ξέρετε ότι του αρέσουν στο σεξ, αλλά ίσως να μη σας τα ζητάει, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις σας. Δεν ξέρετε τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει ένα μεταξωτό μαντίλι ή ένα ζευγάρι δερμάτινες χειροπέδες.

Σεξι homewear: Επενδύστε σε αποκαλυπτικά νυχτικά και πυζάμες που αποκαλύπτουν σημεία του σώματος σας, Για τις νύχτες μαζί του, αγοράστε ακριβά εσώρουχα ή και πιο φθηνά, αλλά σίγουρα σέξι, ρόμπες που αφήνουν λίγα στη φαντασία και αξεσουάρ (ζαρτιέρες, κορσέδες, καλτσοδέτες) που σε όλους αρέσουν, ακόμη κι αν σας λένε ότι το περιεχόμενο τους νοιάζει.

"Ζήστε" την φαντασίωση του: Αν την ώρα που είναι μαζί σας, σκέφτεται κάποιο μοντέλο, μια σέξι περσόνα ή μια πανέμορφη ηθοποιό τότε μπείτε και εσείς μαζί του στο ρόλο και κάντε τον να σας μιλήσει γι’ αυτό. Οι γυναίκες που δεν «κολλάνε» σε τέτοιου είδους λεπτομέρειες του αντρικού μυαλού, είναι οι πιο επιθυμητές. Μόλις το καταλάβει, η επόμενη φαντασίωση είστε εσες. Για ποιό λόγο; Μα γιατί είστε άνετες.

Φορέστε μόνο το άρωμα σας: Ότι έχετε ακούσει για τις καμπαρντίνες και του πόσο σέξι δείχνουν σ’ ένα γυναικείο σώμα που για ένα βράδυ είναι γυμνό είναι μεγάλη αλήθεια. Αν θέλετε μπορείτε να φοράτε σουπερ σεξι εσώρουχα μέσα απο την καπαρντίνα. Πιστέψτε μας πως ακόμα και ο πιο ψύχραιμος άντρας θα αιφνιδιαστεί.

Να δείχνετε διαθέσιμη για σεξ: Οταν είστε μαζί του πάντα να αφήνετε σεξουαλικά υπονοούμενα και γιατί όχι να μην δοκιμάσετε να κάνετε ερωτικά παιχνίδια στο μέρος που βρίσκεστε είτε αυτό είναι το αμάξι/ το καφέ/ το γυμναστήριο/ το εστιατόριο. Θα τον ανάψει πάρα πολύ και δεν θα βλέπει την ώρα να πάτε στο σπίτι.