fbpx

Ακαταμάχητη και με αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν σε βλέπει γυμνή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Με αυτές τις απλές αλλά πολύ χρηστικές συμβουλές δεν θα έχετε κανένα κόμπλεξ να δείξετε το γυμνό σας σώμα.

Ακόμα και οι γυναίκες που διαθέτουν τέλειες αναλογίες την πρώτη φορά που εμφανίζονται γυμνές μπροστά στο σύντροφο τους ένα μικρό άγχος το έχουν. Οπότε καταβαίνουμε απόλυτα πως αισθάνονται οι περισσότερες γυναίκες που δεν διαθέτουν το σωματότυπο της Andriana Lima όταν τα ρούχα φεύγουν. Μην απογοητεύεστε ωστόσο καθώς υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για να δείχνετε σέξι και επιθυμητή στα μάτια του σύντροφου σας ακόμα και αν έχετε λιγη κυτταρίτιδα στους γοφούς.

Ενυδατώστε το σώμα σας. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα με λάμψη για να κάνει το δέρμα σας σούπερ απαλό και να σας χαρίσει γοητεία.

Φορέστε μόνο το άρωμα σας. Οι άντρες δύσκολα ξεχνούν μια μυρωδιά που τους αρέσει, πόσο μάλλον όταν την μυρίζουν σε ένα γυμνό γυναικείο σώμα.

Στηθείτε σωστά. Ολα είναι θέμα οπτικής γωνίας και μόνο. Σταθείτε σε στάση 3/4, τουρλώστε τα οπίσθια, κρατήστε τα χέρια κοντά στο στήθος για να δείχνει πιο στητό, καθίστε σταυροπόδι, βάλτε τα χέρια στην μέση και στρίψτε ελαφρώς στο πλάι.

Φορέστε ψηλά τακούνια και μείνετε με αυτά ακόμα και την ώρα που κάνετε σεξ. Τα πόδια σας θα δείχνουν μακρύτερα και οι γάμπες πιο γυμνασμένες.

Μη φοράτε έντονο make up. Λίγο shimmer, αδιαβροχη μάσκαρα, γυαλιστερό λιπ γκλός και ρούζ είναι αρκετά. Πιστέψτε μας σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να βλέπει σεντόνια με μαύρο eyeliner και κόκκινο κραγιόν.

Τονίστε τα δυνατά σας σημεία. Αν έχετε υπέροχο στήθος και λεπτή μέση κανένας άντρας δεν θα παραπονεθεί για τις κοντές σας γάμπες. Απλά κάντε τον να ασχοληθεί με το στήθος σας και θα ξεχάσει τα πάντα.

Κάντε πρόβες στον καθρέφτη. Περπατήστε γυμνές στο σπίτι, φορέστε τακούνια, ποζάρετε μπροστά στον καθρέφτη, υποδυθείτε την μοιραία, την ωραία, σκύψτε, σηκωθείτε γενικά κινηθείτε γυμνές και αποκτήστε αυτοπεποίθηση.