fbpx

Οι φίλοι με προνόμια είναι πλέον μάστιγα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οταν οι φίλοι κάνουν και σεξ χωρίς πολλά λόγια.

Η φιλία τα τελευταία χρόνια προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, απέκτησε λίγη περισσότερη οικειότητα. Το σεξ εισέβαλε στις φιλικές σχέσεις και όπου βγεί και όσο πάει. Ισως μέχρι να βρεθεί αυτός ο αόρατος ένας και μοναδικός, ο Mr Perfect. Και ποιος δεν είναι ερωτευμένος με το φίλο του, έστω πλατωνικά. Τώρα έγινε και σαρκικό. Αλλά μέχρι εκεί φίλε μου μη παίρνεις και πολύ αέρα.

Φίλοι με προνόμια, friends with benefits, f@@k buddies. Σημείο των καιρών που το έχουμε εντοπίσει τα τελευταία χρόνια, ωστόσο τώρα έχει γίνει μάστιγα. Βέβαια θα ομολογήσουμε πως είναι πολύ βολικό καθώς πρόκειται ξεκάθαρα για σεξ, χωρίς υστερίες, ζήλιες, σινεμά, δείπνο και μεγάλες προσδοκίες. Μόνο πλακα, ποτό, γέλιο και αγνή σαρκική απόλαυση και μετά καληνύχτα, φίλε τα λέμε. Οχι όμως αδιάφορα αλλά με αγάπη και νοιάξιμο ο ένας για τον άλλο.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μια πρόχειρη καβάτζα. Ισως και να είναι, ωστόσο είναι πολύ καλύτερο απο το να βγαίνεις και να ψάχνειις καινούργια σώματα στα μπαρ και στα καφέ.

Τα φιλικά πρόσωπα, ο κολλητός που λέτε τα πάντα γίνεται και εραστής και μοιράζεστε αγκαλιές, σεξ και κουβέντα. Ασε που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ ή τουλάχιστον δεν θα σου πει μεγάλες κουβέντες και ψέματα.