fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρίγκιπας Χαρι και Μέγκαν Μαρκλ: διάλεξαν που θα πάνε ταξίδι του μέλιτος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δείτε επίσης το απίθανο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει το ζευγάρι.

Ο Πρίγκιπας Χαρι μάλιστα γνωρίζει αυτή τη χώρα πολύ καλά καθώς έχει βρεθεί εκεί τρείς φορές στο παρελθόν. Την πρώτη ήταν το 2006 με την σύντροφο του Chelsy Davy, το 2008 κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας και το 2015 για επαγγελματικούς λόγους. Που θα βρεθεί λοιπόν το ερωτευμένο ζευγάρι αμέσως μετά τον γάμο της χρονιάς;

Σύμφωνα λοιπόν με το αξιόπιστο Travel + Leisure οι νεόνυμφοι επέλεξαν την Ναμίμπια για το ταξίδι του μέλιτος. Πρόκειται για έναν προορισμό σπάνιας ομορφιάς στην Νότια Αφρική με απίθανη φύση και πολλές δραστηριότητες κατά την διάρκεια της ημέρας.

Φυσικά και η επιλογή της όμορφης αφρικανικής χώρας μόνο τυχαία δεν είναι καθώς αποτελεί έναν ιδιαίτερα απομονωμένο προορισμό που προσφέρει ιδιωτικότητα και ηρεμία. Άλλωστε μη ξεχνάμε οτι την Ναμίμπια επισκέπτονταν πολύ συχνά και ο Μπράντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί για να απολαμβάνουν απόλυτο privacy μακριά απο τους παπαράτσι.

Το πιθανότερο μέρος που θα μείνουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μαρκλ σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι το καινούργιο resort, Hoanib Luxury Camp το οποίο διοργανώνει τα καλύτερα safari tours και βρίσκεται μέσα στην έρημο περικυκλωμένο απο τεράστιους αμμόλοφους. Το ζεύγος αγαπάει ιδιαίτερα την Αφρική καθώς έχουν βρεθεί στην αρχή της σχέσης τους στην Μποτσουάνα.

Το εντυπωσιακό Hoanib Luxury Camp