fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξυπνοι τρόποι για να αποφύγετε ευγενικά τον τύπο που σας φλερτάρει επίμονα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και όμως με τις παρακάτω συμβουλές θα εξαφανιστεί απο την ζωή σας.

Ζούμε στην εποχή των social media τα οποία έχουν δώσει στον αντρικό πληθυσμό τη δυνατότητα να προσεγγίζει όποια γυναίκα επιθυμεί παίρνοντας το μικρότερο ρίσκο, κάτι το οποίο δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτο οι περισσότεροι άντρες. Μέχρι εκεί είναι ok, ο θαυμασμός δεν βλάπτει άλλωστε. Τι γίνεται όμως όταν ο άλλος γίνεται εμμονικός και σας παρενοχλεί σχεδόν καθημερινα; Εσείς φυσικά δεν δινετε σημασία, δεν απαντάτε στα μηνύματα ωστόσο στο μυαλό των περισσοτέρων ανδρων υπάρχει μια ευρύτερη σύγχυση καθώς ενώ εσείς προσπαθείτε να τους αποφύγετε, αρκετοί από αυτούς πιστεύουν πως το παίζετε δύσκολη και επιμένουν.

Ακόμα και για τους πιο πιεστικούς όμως υπάρχει τρόπους για να τους απομακρύνεται και να βρείτε ξανά στην ησυχία σας.

Να του πάτε κόντρα σε ότι του αρέσει: Κάνοντας μία μικρή έρευνα στα προφίλ του στα social media θα μάθετε τι είδος μουσικής του αρέσει, ποια είναι τα αγαπημένα του συγκροτήματα, σε ποια μέρη συχνάζει, κλπ. Έπειτα, σχολίαστε (αρνητικά) τα πάντα. Θα σας διαγράψει σίγουρα

Ο φανταστικός σύντροφος: "Ωραία που τα λες βρε Γιώργο, ξέρεις έχετε πολλά κοινά με τον φίλο μου. Μη σου πω οτι μοιάζετε κιόλας θα του πείτε και θα εξαφανιστεί αμέσως.

Γκρινιάξτε: Πείτε του οτι αντιμετωπίζετε σοβαρά ψυχολογικά/ σωματικά/ οικονομικά προβλήματα και γενικώς γκρινιάξτε ακόμα και για το delivery. Κανείς δεν θέλει μια γυναίκα γκρινιάρα και drama queen.

Ανεβάστε φωτογραφίες με έναν συγκεκριμένο άντρα: ζητήστε απο τον κολλητό, έναν συνάδελφο, τον γυμναστή σας να ποζάρει μαζί σας και ανεβάστε κοινές φωτογραφίες σε τρυφερά τετ α τετ για να ξενερώσει.

Μιλήστε για τον "Μανιάτη" μπαμπά σας: και αναφέρετε οτι είναι πολύ αυστηρός και σας ψιλοπαρακολουθεί όταν βγαίνετε με αποτέλεσμα να έχει "τραμπουκίσει" κάποιους απο τους φίλους σας, Σίγουρα θα το ξανασκεφτεί.