fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξέρετε οτι οι υπέρβαροι είναι οι πιο άπιστοι άντρες;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Γι' αυτό πάψτε να ζηλεύετε τον δίμετρο καλλονό φίλο σας.

Την βρώμικη "δουλίτσα" φαίνεται πως την κάνουν τελικά οι τύποι που δεν τους πιάνει το μάτι σας. Αυτοί με τα παραπανίσια κιλά, με την κοιλιά, με την λίγο καραφλίτσα, αυτοί που τελοσπάντων θεωρούνται χαμηλής επικινδυνότητας για να σας απατήσουν.

Μια πρόσφατη, και μάλιστα ελληνική, έρευνα, του Ανδρολογικού Ινστιτούτου έδειξε οτι η απιστία ίσως να μην είναι κάτι που προκύπτει, αλλά είναι γραμμένο στα γονίδια μας. Και μάλιστα είναι γραμμένη στα γονίδια εκείνα που καθορίζουν το βάρος. Ετσι οι άνθρωπο με επιπλέον σωματικό βάρος αποδείχτηκε ότι είναι δυο φορές πιο άπιστοι απο τους αδύνατους.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα η σεξουαλική συμπεριφορά είναι πρωταρχική εντολή επιβίωσης και αναπαραγωγής, όπως το αίσθημα της πείνας, υπογραμμίζει και αναφέρει πως «οι πρόγονοί μας που επιβίωσαν, ήταν αυτοί που έτρωγαν καλύτερα, αλλά και αυτοί που θα διάλεγαν τον καλύτερο και πιο υγιή σύντροφο. Δηλαδή η σεξουαλική ευφυΐα συνυπάρχει με τη διατροφική ευφυΐα.

Όπως οι παχύσαρκοι δεν είναι πιστοί σε δίαιτες και παραβιάζουν όλους τους κανόνες υγιούς διατροφής, έτσι και στην ερωτική ζωή παραβιάζουν τους κανόνες πίστης. Είναι οι άπιστοι της διατροφής, αλλά και του έρωτα», λέει ο πρόδερος του Ινστιτούτου, δρ Κωνσταντινίδης και καταλήγει: «Η έρευνά μας επιβεβαιώνει ως ένα βαθμό τη διαπίστωση του ανορεξικού, ξερακιανού Ευρωπαίου, που μας κατηγόρησε ότι τρώμε, πίνουμε και χαλάμε λεφτά στις γυναίκες, ενώ αυτοί πάνε μόνο γυμναστήριο. Τα ευρήματά μας νομίζω ότι απενοχοποιούν τη συμπεριφορά μας ως κακομαθημένου λαού, αφού η φύση πρόβλεψε να χαρίσει τη χαρά της ζωής στους νότιους και την υγιή, ανόητη ζωή στους βόρειους, που δεν πεθαίνουν από καρδιά, αλλά αυτοκτονούν από δυστυχία. Η έρευνα αυτή δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά κι αν είναι, μοιάζει τόσο αληθινή, γιατί επιβεβαιώνεται από την κοινωνική παρατήρηση του κοινού νου και όχι από στατιστικές μελέτες, που συνήθως πέφτουν έξω. Στις βόρειες χώρες έχουν γίνει μελέτες που έδειξαν πως οι κακομαθημένοι διατροφικά και σεξουαλικά άνθρωποι, είχαν προσδόκιμο ζωής δέκα χρόνια παραπάνω από τους «φρόνιμους» συμπολίτες τους».