fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήπως ο σύντροφος σας είναι εμμονικός;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Άλλο ο έρωτας και άλλο η εμμονή. 5 σημάδια που αποδεικνύουν οτι ο σύντροφος σας ειναι εμμονικός.

Θεωρεί λογικά όλα τα ελαττώματα σας. Παραβλέπει για παράδειγμα ότι μπορεί να είστε εθισμένες σε κακές συνήθειες, ότι δεν έχετε τρόπους ή ότι συνήθως τον γράφετε κανονικά και φλερτάρετε με άλλους.

Αδιαφορεί για οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην ζωή του. Σκέφτεται, τρώει, αναπνέει, κοιμάται και ξυπνάει με μια και μόνο σκέψη: εσάς

Σας παρακολουθεί.Εμφανίζεται ξαφνικά στο γυμναστήριο, στο καφέ, στο κομμωτήριο, ακόμα και στην δουλειά σας. Μιλάμε για σοβαρή εμμονή.

Δεν ηρεμεί ποτέ, αν δε μάθει τι κάνετε και που βρίσκεστε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εστε στο χώρο εργασίας σας με κάποιο φίλο ή έχετε πάει για ψώνια; Ανησυχεί που δεν εμφανιστήκατε σήμερα για λίγες ώρες και γίνεται πιο μανιακός.

Σας τηλεφωνεί συνέχεια. Απο την ώρα που ξυπνάει μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί δεν σταματάει να στέλνει μηνύματα και να τηλεφωνεί.

Αυτό δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση έρωτας αλλά εμμονή και να ξέρετε οτι οι εμμονικοί άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και γίνονται πολύ γρήγορα δυσάρεστοι. Τρέξτε να φύγετε μακριά απο τέτοιους τύπους!