fbpx

Οι αλήθειες για τα one night stand του καλοκαιριού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σαν βγείς στον πηγαιμό για την...ξεπέτα

Όλοι έχουμε κάνει one night stand, ΟΛΟΙ όμως, ακόμα και αυτοί που το αρνούνται πεισματικά. Οι "ξεπέτες" είναι μέσα στην ζωή και ειδικά το καλοκαίρι που τα πράγματα και οι ρυθμοί χαλαρώνουν. Ωστόσο τα one night stand δεν είναι πάντα ευχάριστα και κρύβουν μεγάλες αλήθειες, πολλές φορές αρκετά δυσάρεστες.

Ποτέ δεν ξέρεις σε ποιόν έχει πέσει

Έχετε μιλήσει λιγάκι από πριν, είτε από κοντά, είτε από κάποιο chat, αλλά αυτό ποτέ δεν είναι αρκετό. Το πιθανότερο είναι να μην είναι ψυχοπαθής δολοφόνος, αλλά η ψυχοπάθεια εκφράζεται με πολλές μορφές, για να είμαστε ειλικρινείς, και υπάρχουν πολύ πιο ντροπιαστικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν σε μια ξεπέτα από μια απλή δολοφονία.

Δεν χρειάζεται να βάλετε τα εσώρουχα- υπερπαραγωγή

Ξεπέτα είναι μη τρελένεστε, ντυθείτε απλά, φορέστε ένα απλό string εσώρουχο, πλυθείτε, αρωματιστείτε και έτοιμες.

Το επόμενο πρωινό

Δεν είναι απαραίτητα και οτι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Καταρχάς είναι λάθος να κοιμηθείτε με την "ξεπέτα" μαζί μετά το σεξ,. Αν το κάνατε όμως, πιείτε ένα γρήγορο καφέ και φύγετε τρέχοντας.

Ποτέ χωρίς προφυλακτικό

Ουρολοιμώξεις, AIDS, κονδυλώματα, ηπατίτιδα, χλαμύδια, ψώρα, κολπίτιδες, έρπη, γονόρροια. Θέλετε κι' άλλα;

Το σεξ δεν είναι πάντα καλό

Βασικά δεν ξέρετε καν αν θα γίνει σεξ, επειδή μπορεί να πάτε στο σπίτι του και εκεί να αντικρίσετε κάτι εντελώς διαφορετικό απο ότι περιμένατε. Το καλό το παλικάρι ξέρει κι'αλλο μονοπάτι.

Ατιμα social media

Ειναι σεξι και πολύ καυτό να του στέλνετε φωτογραφίες στο facebook και στο what's up αλλά να είστε σίγουρες πως αμέσως μετά την ξεπέτα θα κάνουν τον γύρο της διαδικτυακής γειτονιάς και όχι μόνο.