fbpx

Μέγκαν Μάρκλ: Δεν θα βαφτίσει τον Πρίγκιπα Λούι. Ποιοί είναι οι πιθανοί νονοί.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και όμως η Δούκισσα του Σάσεξ δεν είναι η πρώτη επιλογή για νονά του τρίτου παιδιού του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Μίντλετον.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ανακοίνωσαν πριν απο λίγες μέρες οτι ο μικρός Πρίγκιπας, που είναι σχεδόν δύο μηνών θα βαφτιστεί στις 9 Ιουλίου στο βασιλικό παρεκκλήσι του St. James στο Λονδίνο, εκεί όπου είχε παραμείνει το σώμα της πριγκίπισσας Diana πριν την κηδεία της το 1997.

Και ενω όλοι περίμεναν οτι νονά του μικρού Λούι θα γινόταν η Μέγκαν Μάρκλ φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Σύμφωνα με τα βρετανικά media νονοί θα είναι οι πιο κοντινοί φίλοι του ζευγαριού και όχι οι στενοί συγγενείς. "Οπως και στην περίπτωση της πριγκίπισσας Σάρλοτ αλλά και του πρίγκιπα Τζόρτζ, ο αδερφός του Ουίλιαμ, πρίγκιπας Χαρι δεν έγινε νονός. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ προτιμούν τους ρόλους των νονών να τους αναλάβουν οι πολύ στενοί και έμπιστοι φίλοι τους. Αλλωστε ο Πριγκιπας Χάρι είναι ήδη ένας πολύ περήφανος και αγαπητός θείος".

Ο μικρός Πρίγκιπας

Ποιοί είναι λοιπόν οι πιθανοί νονοί του Πρίγκιπα Λούι;

Σύμφωνα με έγκυρα βρετανικά έντυπα στην κορυφή της λίστας με τους αγαπημένους και πιο έμπιστους ανθρώπους του ζευγαριού βρίσκεται η Tiggy Pettifer ( πρώην βοηθός και νταντά του Πρίγκιπα Χάρι) και o Miguel Head (προσωπικός γραμματέας και έμπιστος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ). Ακολουθεί η Laura Lopes η οποία είναι κόρη της Καμίλα Πάρκερ και η Rebecca Priestley προσωπική γραμματέας επι έξι χρόνια της Μίντλετον και του συζύγου της.

Tiggy Pettifer

Rebecca Priestley

Laura Lopes

Miguel Head