fbpx

H Jennifer Lopez "τα σπάει" στα 49!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η σταρ στα καλύτερα της αποκαλύπτει πως διατηρείται τόσο fit.

Αυτές τις φωτογραφίες μοιράστηκε πριν απο λίγες μέρες με τους 79.6 εκατ. followers στο instagram και τους 43.8 εκατ. στο Twitter η σέξι λατίνα και όλοι απορούν πως καταφέρνει να διατηρεί άψογές της διάσημες καμπύλες της.

Πριν απο έναν περίπου χρόνο η 49χρονη Λόπεζ αποκάλυψε πως συνεργάζεται με δυο κορυφαίους trainers την Tracy Anderson και τον David Kirsch.

" Οι μέθοδοι που ακολουθούν και οι δύο είναι πολύ συγκεκριμένοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Το ασκησιολόγιο τους αλλάζει συνέχεια ανάλογα με τα projects που "υπηρετώ" εκείνη την περίοδο. Έχω ένα πολυ σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα και ακόμα και τα λεπτά που διαθέτω μετράνε στην προπόνηση. Δεν έχω χρόνο πάνω απο 45 λεπτά για να κάνω γυμναστική και οι γυμναστές μου γνωριζοντας αυτό φτιάχνουν ένα απίθανο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος μου".

Η Λόπεζ κοιμάται απαραίτητα 8 ώρες, δεν καπνίζει και δεν πίνει αλκοόλ. Συνήθως γυμνάζεται με τον σύντροφο της Αλεξ Ροντρίγκεζ ο οποίος υπήρξε κορυφαίος παίκτης του baseball