fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι η βασίλισσα των φρυδιών.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μας εξηγεί την τεχνική του Microblading και μας δίνει σωστές συμβουλές για τέλεια φρύδια.

Μόνο οι ρηχοί άνθρωποι δεν κρίνουν από την εξωτερική εμφάνιση. Το πραγματικό μυστήριο του κόσμου είναι το ορατό, όχι το μη ορατό έχει πεί ο 'Oσκαρ Ουάιλντ. Το μεγαλύτερο βέβαια μυστήριο αποτελεί η γυναικεία φιλαρέσκεια και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Εμένα πάντως η δική μου "έφτασε" μέχρι την πλατεία Βικτωρίας στο στούντιο της "νέας μου αγαπημένης" που ακούει στο όνομα Σταυρούλα Γιαννούλη.

Ας μη γελιόμαστε, τα φρύδια είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση στην ζωή μιας γυναίκας. Το σχήμα, η κλίση και η θέση του πάνω στο πρόσωπο χαρακτηρίζει όλα μας τα συναισθήματα. Στην αναζήτηση λοιπόν του τέλειου φρυδιού, ανακάλυψα την master του είδους, Σταυρούλα Γιαννούλη την οποία και επισκέφθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. "Το microblading είναι μια χειροκίνητη μέθοδο ημιμόνιμου μακιγιάζ Phibrows. Σκοπός μας να είναι να δημιουργήσουμε το τέλειο φρύδι το οποίο θα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε προσώπου” μου λέει η Σταυρούλα η οποία ασχολείται απο το 1993 με το μόνιμο μακιγιάζ. Την ακούω ευλαβικά καθώς κατέχει άψογα την τέχνη του microblading και απο τα μαγικά χέρια της έχουν περάσει μερικές απο τις πιο κομψές (διάσημες και μη) γυναίκες της Ελλάδος. Και όχι δεν είναι υπερβολή αυτό που λέω καθώς η φήμη της χαμογελαστής «βασίλισσας των φρυδιών» έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Αττικής.

Συζητάμε για τα κακόγουστα, τεράστια, σκουρόχρωμα φρύδια που κυκλοφορούν ανάμεσα μας έτοιμα να μας «πνίξουν» και γελάμε με τις εγχώριες Καρντάσιαν που συναντάς πια όπου σταθείς και όπου βρεθείς.

Υπάρχει το τέλειο φρύδι αναρωτιέμαι και η απάντηση έρχεται απο τα χείλη της ειδικού, "φυσικά υπάρχει το τέλειο σχήμα και το τέλειο φρύδι, μόνο που για την κάθε μια είναι διαφορετικό. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, εμφυτεύοντας χρώμα μεσοεπιδερμικά στο δέρμα, σχηματίζοντας λεπτές τρίχες ίδιες με τις φυσικές μας. Το ίδιο φυσικό αποτέλεσμα μπορούμε να έχουμε και όταν δεν υπάρχουν καθόλου φυσικές τρίχες”.

Η διαδικασία κρατάει περίπου μία ώρα και απαιτείται ενα ακόμα ραντεβού μετά απο 5 εβδομάδες για να τελειοποιηθεί το αποτέλεσμα.

"Είναι φοβερό πως όλες οι γυναίκες μόλις αντικρίζουν τα νέα τους φρύδια φεύγουν με ένα χαμόγελο κολλημένο στα χείλη. Αυτό με ικανοποιεί απίστευτα γιατί αισθάνομαι την χαρά τους".

Στην Σταυρούλα βρήκα επιτέλους τον άνθρωπο που θα του εμπιστευτώ τα φρύδια μου χωρίς να φοβάμαι οτι θα μπω στην ίδια κατηγορία με τις κακόγουστες "μονόφρυδες" που τα φρύδια τους "φωνάζουν" απο χιλιόμετρα. Την ενοχλεί το έντονο και υπερβολικό μακιγιάζ που επιλέγουν οι γυναίκες κυρίως τις πρωινές ώρες αλλά και οτιδήποτε είναι κόντρα στην φυσικότητα.

"Η ζωή δεν είναι πασαρέλα και οι Ελληνίδες πρέπει να υιοθετήσουν το φυσικό λουκ και να μην ζητάνε υπερβολές. Πολλές φορές ξεχνούν οτι όλες αυτές οι διάσημες σταρ που προασπαθούν να μιμηθούν ζούν κυριολεκτικά κάτω απο τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι διαφορετικές οι ανάγκες μιας γυναίκας που πάει για τηλεοπτικό γύρισμα απο αυτές που έχει μια εργαζόμενη της διπλανής πόρτας. Δέχομαι bullying πολύ συχνά απο τις γυναίκες (γελάει) και αυτό έχει να κάνει με το πόσο έντονο απαιτούν το χρώμα και το σχήμα του φρυδιού. Πιο απαιτητικές είναι οι πιο μεγάλες κυρίες, οι πιτσιρίκες με εμπιστεύονται πιο εύκολα».

Μπορώ να σκεφτώ δεκάδες λόγους που μια γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει την τεχνική του microblading και μετά απο την κουβέντα με την Σταυρούλα έχω ανακαλύψει ακόμα περισσότερους. Οι πιο σημαντικοί όμως είναι οτι βελτιώνει αισθητά την εικόνα του προσώπου, το κάνει πιο νεανικό και λύνει την καθημερινότητα του προσώπου. Αυτό που το πάτε;

Η Σταυρούλα μου διηγείται ιστορίες απο τις πελάτισσες της και τα φρύδια τους. « Θα μπορούσα να γράψω και βιβλίο απο τις τόσες απίθανες ιστορίες που έχω ακούσει. Με ιντριγκάρουν οι δύσκολες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα μια γυναίκα που δεν έχει καθόλου φρύδια ή μια άλλη που έρχεται να της διορθώσω μια κακή δουλειά που της έχουν κάνει. Εχω άπειρες πελάτισσες που έχουν καταστραφεί απο λάθος βγάλσιμο των φρυδιών».

Tips για το Microblading

Τα υλικά είναι ΠΑΝΤΑ μιας χρήσης.

Πρέπει να κάνουμε σωστή έρευνα και να εμπιστευόμαστε επαγγελματίες τεχνίτες.

Δεν πονάει, αισθάνεσαι μια ανεπαίσθητη ενόχληση σαν ελαφριά γρατζουνιά.

Aν έχουμε κάνει ενέσιμες θεραπείες όπως botox αφήνουμε να περάσουν 20 με 30 μέρες για να κάνουμε mcroblading.

Μετά την εφαρμογή και για τις επόμενες 7 μερες αποφεύγουμε τον ήλιο, την θάλασσα, την σάουνα, την πισίνα και δεν κάνουμε έντονη άσκηση.

Το στούντιο βρίσκεται 3ης Σεπτεμβρίου 99, πλατεία Βικτωρίας, biocolors cosmetics.