fbpx

Σαν βγείς στον πηγαιμό για το... Madwalk 2018

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αυτές ήταν οι χειρότερες εμφανίσεις της λαμπερής κατά τ' άλλα βραδιάς.

Madwalk και υπερβολή πάνε μαζί. Αλλο όμως είναι το εκκεντρικό look που γενικά υποστηρίζουμε και αγαπάμε σε τέτοιου είδους event και άλλο το κιτς και το βαρετό. Και για να μη μακρηγορώ, θα περάσω κατευθείαν στον σχολασμό των πιο κακόγουστων εμφανίσεων που είδαμε στο Madwalk 2018. Κορίτσια μπορείτε και καλύτερα.

Ενα άσχημο φόρεμα, σε λάθος μήκος, με λάθος prints, συνδυασμένο με λάθος πέδιλα. Το μόνο σωστό είναι η ...Θωμαή αλλά τι να το κάνεις έτσι που την έντυσαν.

Για αμπαζούρ είναι μια χαρά, όχι όμως για να το φορέσει η (με το ζόρι θα γίνω κεντρική ) παρουσιάστρια. Το συγκεκριμένο φόρεμα ούτε η Helena Bonham Carter ( φημίζεται για το εκκεντρικό της στυλ) δεν θα το φορούσε

"Αστα Ελένη μου, απο το πρωί τρέχω σε τράπεζες, εφορίες, λογιστές, πέρασα και μια απο το στούντιο να δω τι γίνεται με το νεό cd και είδα φως και μπήκα και στο Madwalk. Ευτυχώς είχα τις λαμέ γόβες στο πορτμπαγκάζ", μοιάζει να λέει το σύνολο της Γιάννας Τερζή.

Χωρίς πολλά λόγια, "πετάμε" το φόρεμα και κρατάμε την κυρία με άλλο χτένισμα.

Εδω sorry guys αλλα δεν θέλω να κρατήσω απολύτως τίποτα. Λευκό, θεόστενο κοστούμι επιτρέπεται να φοράνε μόνο γυναίκες με αναλογίες σαν τις Charlize Theron. Τα δε τσόκαρα μου έχουν κάψει όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα.

Πολύ γυμνό για το τίποτα, madame.

Μπούκλα συνοικιακού κομμωτηρίου, παγιέτα ότι να' ναι, "παλιακές" χειμωνιάτικες μπότες, βαρετό smokey eye. Ένα χασμουρητό, και αυτό... ούτε καν ολόκληρο για το συγκεκριμένο σύνολο.







Διαβάστε ακόμα