fbpx

Κορίτσια προσοχή, αυτούς τους τύπους ανδρών πρέπει να τους απομακρύνετε.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Διαβάστε προσεκτικά τι πρέπει να παρατηρείτε.

Η Σιμόν Ντε Μποβουάρ είχε πει πως το να κερδίσεις έναν άντρα είναι τέχνη. Το να τον κρατήσεις είναι επάγγελμα. Δεν θα διαφωνήσω φυσικά με την σπουδαία Γαλλίδα συγγραφέα ωστόσο 32 χρόνια μετά απο τον θάνατο της όλα έχουν αλλάξει και οι σύγχρονοι άντρες απαιτούν διαφορετική “μελέτη”.

Ας μπούμε λοιπόν κατευθείαν στο θέμα μας και θα ξεκινήσω με το γεγονός οτι οι γυναίκες διαλέγουν τον άντρα που τελικά θα τις διαλέξει. Διαφωνεί καμία; Δεν νομίζω.

Επίσης όταν ένας άντρας σας θέλει, τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά σας, αν δεν σας θέλει τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει κοντά σας. Εκεί έξω λοιπόν κυκλοφορούν διάφορα “φρούτα” που καλό θα είναι να είστε ελαφρώς υποψιασμένες όταν θα πέσετε επάνω τους καθώς τα παραμύθια που διηγούνται ξεπερνάνε ακόμα και τους μύθους του Αισώπου.

Ο επαναστάτης της ζωής: Δεν του αρέσει το mainstream, οι απόψεις σου είναι πολυ συντηρητικές για τα γούστα του, αντιδρά σε όλα όσα του λες, έχει άποψη ακόμα κα για το πως θα χτενιστείς, το παίζει κακό παιδί για να “ψήσει” τον ευατό του πρωτίστως οτι είναι ξεχωριστός. Συμπέρασμα: θα σας βγάλει την ψυχή με τις ανόητες επαναστατικές ιδέες του και στο τέλος θα τον ψάχνετε σε τελειωμένα μπαρ να πίνει μπύρες.

Ο large κατά...λάθος: Αυτός ο τύπος «τάζει» απο το πρώτο λεπτό της γνωριμία σας. Θα σας πάρει ρολόι/ αμάξι/ επώνυμα ρούχα/ ταξίδια σε πεντάστερα/ φιλιππινέζα για το σπίτι/ακριβά κοσμήματα. Δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν θέλει θα τα κάνει όλα αυτά που τάζει,(προς θεού για ποιόν τον περάσατε άλλωστε) απλά δεν...μπορεί να τα κάνει. Συμπέρασμα: Να ξέρετε πως οι «σωστοί» άντρες δεν λένε λόγια, κάνουν πράξεις.

Ο κολλημένος με την «πρώην»: Τους καταλαβαίνεις αμέσως καθώς μιλούν εμμονικά για την πρώην σύζυγο/ φίλη/ σύντροφο/ και το μάτι «στάζει» αίμα/ ζήλια/ κρυφό πόθο. Αν μάλιστα έχουν και παιδιά με την πρώην, θα σε «σταυρώσουν» με τις εμμονές τους και την κακίες για το άτυχο θηλυκό που βρέθηκε κάποτε στον δρόμο τους. Συμπέρασμα: Φύγετε τρέχοντας και αλλάξτε ακόμα και νούμερο στο κινητό.

Ο «λογιστής» της καρδιάς: Τα περνάει όλα απο κόσκινο, μετράει τις λέξεις, τα βλέμματα, τα sms, τα τηλεφωνήματα, τα αγγίγματα, αναρωτιέται (πάντα σε σχέση με τους πρώην σου) πόσο τον θέλεις/ τον αγαπάς/ πόσο σου λείπει και πάει λέγοντας. Επιπλέον ρωτάει πόσα λουλούδια και δώρα σου έπαιρνε ο πρώην, πόσα ταξίδα σε πήγε, τι σχέση είχε με την μαμά/μπαμπά/ αδερφή/κομμωτή/γυμναστή... Συμπέρασμα: Βρε κούκλες μου ας μιλήσουμε ειλικρινά, ποιά μπορεί να ζήσει ευτυχισμένη με έναν τέτοιο άντρα;

Ο τύπος «είμαι καλή περίπτωση και το ξέρω». Ξερόλας, γενναιόδωρος μόνο όταν ξέρει οτι θα περάσει και ο ίδιος καλά, υπερκοινωνικός αλλά ως επί το πλείστον με κύκλο «τσολαρία», το παίζει σουπερ γκόμενος είτε είναι 30 και κούκλος, είτε 55 και ζάμπλουτος. Νομίζει οτι έχει πάντα δίκιο, οτι ξέρει όλες τις γυναίκες, οτι τον θέλουν όλες οι γυναίκες, οτι όλοι οι υπόλοιποι άντρες τον ζηλεύουν και συνήθως είναι ψεύτης. Συμπέρασμα: Εξαρτάται καθαρά απο τον βαθμό που θέλεις να ταλαιπωρηθείς με έναν τέτοιο τύπο. Goodbye and good luck, κορίτσια.

Ο άντρας ο βαρύς, ο ασήκωτος: Μυρίζει αντριλίκι, βαρύ «παλιακό» άρωμα, μιλάει αργά και βαριά, περπατάει ελαφρώς σκυμμένος μπροστά, με τα χέρια ψιλοανοιχτά και πετάει με δύναμη τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο τραπέζι (αν είναι μάλιστα και ακριβό κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο). Ασχολείται με την μπάλα, ακούει Καρρά και θέλει την γυναίκα δούλα/ κυρά/ ερωμένη/ μαγείρισσα/ μάνα. Συμπέρασμα: Βαρέα και ανθυγιεινά πρέπει να σου κολλήσει. Αστον αγάπη μου να βρει καλύτερα καμιά Ρωσίδα/Αλβανίδα/ Φιλιππινέζα. Δεν πήρες τόσα master για να τσιγαρίζεις κρεμμύδια και να ακούς για τον (μ)Πάοκ.







Διαβάστε ακόμα