fbpx

Οι πιο καλοντυμένες Ελληνίδες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι κυρίες της ελληνικής σόουμπίζνες που ξεχωρίζουν για το στυλ και το καλό τους γούστο.

Παρατηρώντας τις πραγματικά κομψές γυναίκες έχω να πω οτι το πιο σημαντιικό αξεσουάρ τους είναι το αξιοσημείωτο επίπεδο αυτοπεποίθησης στον τρόπο που ντύνονται- είναι σχεδόν πάντα αψεγάδιαστες και διαθέτουν πολύ άνεση. Αυτό φυσικά συμβαίνει όταν έχεις πέσει σε ενδυματολογικά ατοπήματα ουκ ολίγες φορές αλλά στο τέλος πήρες το στυλιστικό σου μάθημα. Ακόμα και στην μόδα αγαπητές μου πρέπει να μαθαίνουμε να παίρνουμε το μάθημα μας. Πρέπει να εντοπίζουμε τι μας ταιριάζει, ποια χρώματα μας κολακεύουν και τι ταιριάζει στο σωματότυπο μας. Κυρίως το τελευταίο το οποίο αποτελεί φοβερό αγκάθι στην γκαρνταρόμπα της Ελληνίδας σελέμπριτι. Ωστόσο στον (όχι και τόσο) καλόγουστο κόσμο της ελληνικής σόoυμπιζνες οι εγχώριες σταρ συμβουλεύονται άσχετους στυλίστες, κακόγουστους image makers και υπερφίαλους κομμωτές και make up artists. Περαστικά κορίτσια, θα πω.

Την διασημότητα πολλές απέκτησαν το καλό γούστο ελάχιστες. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες κυρίες που πραγματικά ξέρουν να ντυθούν, διαθέτουν έναν ευρωπαικό "αέρα" και μια έμφυτη φινέτσα που τις κατατάσσει στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες.

Βίκυ Καγιά, ίσως το πιο καλοντυμένο τοπ μόντελ της χώρας. Η Βίκυ ότι και αν φορέσει θα δείχνει πάνω της σικ και ακριβό.

'Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Πάντα εντυπωσιακή, είτε φοράει βραδινή τουαλέτα είτε κοστούμι ακόμα και ένα απλό τζην. Απο τις γυναίκες που δεν την "φοράει" κανένα ρούχο.

Τατιάνα Στεφανίδου. Τα τελευταία χρόνια το στυλ της είναι απλά απίθανο, θυμίζοντας editorial αμερικάνικης Vogue. Η πιο καλοντυμένη παρουσιάστρια αυτή την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Αν σκουρύνει και λίγο την απόχρωση των μαλλιών της θα γίνει ακόμα πιο όμορφη.

Κατερίνα Λέχου. Η ομορφιά και το έμφυτο καλό της γούστο κρατάνε χρόνια. Στο παρελθόν έχει πέσει σε λίγα στυλιστικά λάθη ωστόσο τις περισσότερες φορές είναι καλοντυμένη συνδυάζοντας ολόσωστα το sic and sexy που τόσο της ταιριάζει.

Μαρία Μπακοδήμου. Πάντα in fashion και πάντα ενημερωμένη για τις τάσεις της σεζόν. Η Μαρία έχει πολύ ιδιαίτερο γούστο, τολμάει, συνδυάζει χρώματα, υλικά, ανακατεύει prints, φοράει εκκεντρικά αξεσουάρ. Και τα υποστηρίζει όλα με επιτυχία.

Ελλη Στάη. Δυναμικό και σέξι ταυτόχρονα στυλ που ταιριάζει γάντι στην μοναδική προσωπικότητα της ωραιότερης δημοσιογράφου του ενημερωτικού τομέα.

Ελένη Μενεγάκη. Η ωραιότερη ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης ( ήταν και παραμένει), τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει θεαματικά το ύφος, το στυλ και το μακιγιάζ υιοθετώντας ένα πιο σικ και λιγότερο φανταχτερό look.

Ρένα Μόρφη. Λίγο θεατράλε, υπέροχα μαλλιά, εκρηκτική παρουσία και πάντα ντυμένη με μοναδικό στυλ. Κατηγορία απο μόνη της.

Μπέττυ Μαγγίρα. Καλόγουστη και σέξι είτε στις πρωινές casual εμφανίσεις της, είτε στα stand up comedy που παρουσιάζει. Αγαπάει τα αξεσουάρ, κάνει τολμηρές επιλογές υιοθετώντας πολλά διαφορετικά στυλ.