fbpx

Δέκα πράγματα που μάθαμε απο τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα δάκρυα του "επαναστάτη" Πρίγκιπα, η cool νύφη, η πραγματική σταρ βασίλισσα Ελισάβετ και το φάντασμα της Νταιάνα.

1. Ο Πρίγκιπας Χάρι έδειξε μια άλλη πτυχή του εκρηκτικού χαρακτήρα του, την πιο ευαίσθητη καθώς είδαμε να σκουπίζει δύο (;;) δάκρυα απο τα μάτια του κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Επαναστάτης απο κούνια ο Χάρι κατάφερε να πάει κόντρα για άλλη μια φορά στο πρωτόκολλο και να ξεπεράσει ακόμα και τον αδερφό του. Παντρεύτηκε μια μεγαλύτερη του, αμερικανίδα, δευτεροκλασάτη ηθοποιό που έχει ήδη έναν γάμο στο βιογραφικό της.

2. Η Μεγκαν είναι η πιο ψύχραιμη νύφη του κόσμου. Ποια άλλη δηλαδή θα άντεχε να βλέπει τις δύο πρώην συντρόφους του μέλλοντα συζυγου της να δίνουν λαμπερό παρόν στο γάμο του; Ειδικά με την Chelsy Davy με την οποία ο Πρίγκιπας διατηρούσε πολυετή σχέση και προέρχεται μάλιστα απο πάμπλουτη οικογένεια.

3. Τα σύνολα που επέλεξαν οι προσκεκλημένοι ήταν σχεδόν όλα καλόγουστα, φίνα, πολύχρωμα, καλοραμμένα με συγκλονιστικά καπέλα για τις γυναίκες τα περισσότερα απο τον Philipe Treacy. Το πιο καλοντυμένο ζευγάρι ήταν μακράν η Αλαμουντίν και ο Κλούνει.

4. Η Κέιτ Μίντλετον έδειχνε κουρασμένη και ελαφρώς βαριεστημένη ωστόσο ήταν όμορφη και φινετσάτη. Μην ξεχνάτε βέβαια οτι γέννησε πριν απο 27 μέρες.

5. Η μητέρα της νύφης, Doria Ragland, είναι πιο συμπαθής και πιο "κανονική" μαμά απο το "έγκλημα" που ονομάζεται Κάρολ Μίντλετον. Την ραδιούργα μάνα της Κέιτ που έκανε τα πάντα προκειμένου η κόρη της να μπεί στην βασιλική οικογένεια για να απολαμβάνει και η ίδια τεράστια προνόμια.

6. Πόσα φλαμίνγκο ξεπουπουλιάστηκαν άραγε για να φτιαχτεί το καπέλο της Καμίλα; Αυτή τώρα δηλαδή θα γίνει η νέα βασίλισσα όταν μας αποχαιρετήσει η Ελισάβετ; No way γιατί...

7. Η Ελισάβετ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!

8. Στα πλάνα του γάμου τσεκάραμε πολλούς κούκλους, καλοντυμένους και σίγουρα ευκατάστατους καλεσμένους οι οποίοι ανέβασαν την θερμοκρασία ακόμα πιο ψηλά. Ποιός είπε οτι οι 'Αγγλοι και λοιποί Βόρειοι είναι ξενέρωτοι; Και δεν αναφέρομαι στον Κλούνει και στον Μπέκαμ που ήταν κυριολεκτικά στα καλύτερα τους αλλά στους υπόλοιπους γαλαζοαίματους ή μη.

9. Ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν πολύ εντυπωσιακός με την bespoke στολή του ραμμένη απο τους κορυφαίους και παλαιότερους ράφτες του οίκου Dege & Skinner στη Saville Row. Για να πω την αμαρτία μου πάντοτε τον έβρισκα και πιο ενδιαφέρον και πιο γοητευτικό απο τον αδερφό του Ουίλιαμ. Οσο να πούμε ένα δάκρυ το έριξαν πολλές με τον γάμο του.

10. Το φάντασμα της Νταιάνα πλανιόταν έντονα και σε αυτή τη γαμήλια τελετή όπως και στον γάμο του Ουίλιαμ. Ισως τώρα να ήταν πιο έντονη η "παρουσία" της καθώς ο Χάρι ως δευτερότοκος και πιο ευαίσθητος σίγουρα την αναπόλησε αρκετές φορές κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Το βέβαιο είναι πως τίποτα δεν θα ήταν ίδιο αν ζούσε η Δούκισσα της Ουαλίας.