fbpx

Με αφορμή την γιορτή του πατέρα…

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ποιές απο τις παρακάτω κατηγορίες πιστεύετε οτι είναι καλοί πατεράδες;

Μην περιμένετε ποτέ απο εμένα mainstream και βαρετά κείμενα που πλέκουν τα εγκώμια για τους δήθεν καλούς και σωστούς πατεράδες. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί εκεί εξω που αξίζει να ονομάζονται πατέρες και τιμούν τον τίτλο αυτό, ωστόσο μεγάλος αριθμός απο όλους αυτούς (που έχουν δώσει και αγώνα μάλιστα για να καθιερωθεί η γιορτή ) δυστυχώς δεν έχουν ιδέα πως είναι να μεγαλώνει ένα παιδί.

Ποιές απο τις παρακάτω κατηγορίες πιστεύετε οτι είναι καλοί πατεράδες;

Οι super busy μπαμπάδες: Είναι αυτοί που είναι μονίμως απόντες γιατι είναι πολύ απασχολημένοι να βγάλουν χρήματα, να προλάβουν να πάνε κανένα παράνομο ταξιδάκι με την γραμματέα τους και να χαζέψουν κανένα κ@@ο στο γυμναστήριο όσο κάνουν personal.

Οι τεμπέληδες προικοθήρες: Είναι αυτοί που τους “σέρνουν” κυριολεκτικά τα παιδιά σε πάρκα, πάρτι, παιδότοπους και τους μιλάνε λες και είναι υπηρετικό προσωπικό γιατί απλά τα πληρώνει όλα η μαμά ( για την ακρίβεια ο παππούς). Δεν έχουν καμία όρεξη για τίποτα, το κούφιο βλέμμα αλλάζει μόνο όταν δουν κανένα ωραίο βυ@@ να περνάει και γενικώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους σαν πληρωμένες Φιλιππινέζες.

Οι άξεστοι πρώην: Δεν πληρώνουν διατροφές, σχολεία, φροντιστήρια εκθέτοντας τα παιδιά τους, μιλάνε φρικτά σ’αυτά για την μάνα τους και γενικώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τα δηλητηριάζουν και να βγάζουν όλα τα κομπλεξ για την πρώην σύζυγο τους.

Η σχολή “ το ξύλο βγήκε απο τον παράδεισο”: Είναι βίαιοι και επιθετικοί συνήθως πίνουν αλκοόλ ή ουσίες γιατί έχουν δικά τους βαριά ψυχολογικά προβλήματα και ξεσπάνε στα αθώα παιδιά. Αν αντιληφθείτε τέτοιο πα-ΤΕΡΑ ή ζείτε μαζί του "δώστε" τον στεγνά.

Η σχολή με τα υποκατάστατα της αγάπης και του χαμένου χρόνου: Είναι αυτοί οι πατεράδες που δεν μπορούν, δεν προλαβαίνουν, δεν θέλουν βρε αδερφέ να ασχοληθούν με τα βλαστάρια τους και τους αγοράζουν οτι θέλουν προκειμένου να τους αφήσουν στην ησυχία τους. Σιγά μη χάνουν τον χρόνο τους τώρα να ασχοληθούν με τα παιδιά όταν μπορούν να κουβαλήσουν όλο το Jumbo και το Public μαζί στο σπίτι.