fbpx

Ένα fedora δεν είναι ποτέ αρκετό.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πάρτε το καπελάκι σας και σ' άλλες παραλίες.

Τα καπέλα είναι μια μεγάλη αγάπη ειδικά αυτή την εποχή που ο ήλιος παραμονεύει παντού, στην πόλη, στην παραλία, στις πλατείες, στο νησί. Εκτός απο προφύλαξη όμως τα καπέλα προσδίδουν μοναδικό στυλ καθώς είναι ένα αξιοπρόσεχτο αξεσουάρ που δεν μας αφήνει να περάσουμε απαρατήρητες.

Προσωπικά έχω μια μικροεμμονή με τα καπέλα κάθε τύπου ωστόσο τα fedora τα ξεχωρίζω και τα προτιμώ για το καλοκαίρι καθώς είναι πολύ στυλάτα και μπορούν να "απογειώσουν" ακόμα και ένα απλό σύνολο.

Πως να διαλέξετε το σωστό καπέλο

Όταν επιλέγετε ένα fedora, πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους βασικούς κανόνες έτσι ώστε να ταιριάζει στο πρόσωπο σας, Εάν είστε λεπτοκαμωμένη μην επιλέξετε ένα καπέλο με μεγάλο γείσο. Οι ψηλές γυναίκες μπορούν να φορέσουν καπέλα με μεγαλύτερο γείσο. Πρέπει επίσης να σιγουρευτείτε ότι το καπέλο σας κολακεύει και αυτό θα το καταλάβετε άν δείτε οτι το σχήμα του προσώπου σας γίνεται οβάλ καθώς το φοράτε.

Δείτε πως συνδυάζουν τα αγαπημένα τους καπέλα οι σταρ του street style αυτό το καλοκαίρι και αντιγράψτε άφοβα. Άλλωστε όπως λένε και οι φίλοι μου οι Αγγλοι " Αν το καπέλο σου κάνει, φόρα το".