fbpx

Τα (next top) models της ντροπής, ο σεξουαλικός βοηθός των αναπήρων και 3 ακόμα «grande” τηλεοπτικές στιγμές που με κατακεραυνωσαν.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σίγουρα είναι «τρολιές» δεν εξηγείται διαφορετικά.

Δεν μου αρέσει να μακρηγορώ και ούτε αγαπώ πολύ τις "σάλτσες" γι’αυτό μπαίνω κατευθείαν στο...τηλεοπτικό ψητό τοπίο όπως αυτό διαμορφώνεται τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Εννοείται πως έχω κριτική διάθεση χωρίς όμως να δηλώνω τηλεκριτικός, Αυτό το αφήνω στους «ειδικούς» που τραβάνε «ειδικά» τηλε-ζόρια.

My style rocks: η εκπομπή της (πιο ζουμερής απο ποτέ) Σπυροπούλου που το μόνο ενδιαφέρον που έχει είναι η ίδια αλλά και αυτό πόσο να κρατήσει; (Μπέττυ κουράγιο).

My next top model: Αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ τα πάντα σ’αυτήν την εκπομπή. Η επιτροπή τα σπάει και δεν είναι βλαχαδερά, η Καγιά ταιριάζει γάντι και οι υποψήφιες είναι η ...Ελλαδάρα σε όλο το μεγαλείο. Δώστε μπούτια και χείλη στον λαό.

Αλήθειες με την Ζήνα.: Δεν το πίστευα οτι η Ζηνάρα έβγαλε αυτό το σουρεάλ θέμα με τον τύπο που δήλωνε σεξουαλικός βοηθός σε άτομα με αναπηρία. Πήγα στην κουζίνα, έφτιαξα ποπ κορν στις 12 το μεσημέρι και παρακολουθούσα με κομμένη την ανάσα. Encore, encore, encore...

Στην φωλιά των Κου Κου: Η τρομερή εμμονή της Καραβάτου σώνει και ντε να μάθει γιατί δεν βρέθηκε ένα fucken concept για την «υπερταλαντούχα» Ντορέτα η οποία έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη φέτος μπορώ να την εκλάβω μόνο ως «τρολιά» απέναντι της. Αυτά παιδιά είναι καλιαρντά που λένε και στο χωριό μου.

Τα «φαγητο-ριάλιτι» πάσης φύσεως με κριτές και παρουσιαστές να ζούν μεγάλες στιγμές πάνω απο άψητες πίτες, ξεφούσκωτα κέικ και ντολμάδες γιαλαντζί όλιγον απο gourmet. Τρέεεεεμει ο θρόνος του Ferran Adria. Τρομάρα σας!