fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι διάσημες με τα πιο καλλίγραμα πόδια και tips για το πως θα τα αποκτήσετε.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι παρακάτω διασημότητες διαθέτουν μοναδικά και αψεγάδιαστα πόδια. Αφού τις θαυμάσετε διαβάστε τι πρέπει να κάνετε αλλά κυρίως τι πρέπει να τρώτε για να αποκτήσετε και εσείς καλλίγραμμες γάμπες και σφιχτούς μηρούς.

Candice Swanepoel

Doutzen Kroes

Adriana Lima

Rosie Huntington

Alessandra Ambrosio

Miranda Kerr

Gisele Bundchen

Tips για άψογα πόδια

Ασκηση: «Τα αγαθά κόποις κτώνται» συνηθίζουμε να λέμε και τα γυμνασμένα, καλλίγραμμα πόδια αποκτώνται αυστηρά με τακτική άσκηση και καλή γυμναστική. Ο συνδυασμός μάλιστα των εξειδικευμένων ασκήσεων με την υγειινή διατροφή και τα προϊόντα με συσφικτική δράση θα φέρουν πιο δραστικά και άμεσα αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Ποδήλατο: Ισως η καλύτερη γυμναστική για μηρούς και γάμπες. Τρείς φορές την εβδομάδα επιβάλλεται μια προπόνηση διάρκειας 40 λεπτών.

Περπάτημα: Εντάξτε το περπάτημα στην καθημερινότητα σας και δείτε τους γλουτούς σας να σμιλεύουν εντυπωσιακά ( αν βέβαια περπατάτε σε έντονους ρυθμούς)

Διατροφή: Το ξέρετε αλλά τις περισσότερες φορές το προσπερνάτε επιδεικτικά. Μην το κάνετε καθώς η ισορροπημένη διατροφή, το να πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και να καταναλώνετε αρκετά φρούτα και λαχανικά, εκτός από τη γενικότερη υγεία σας, συμβάλλει και στην ωραία εικόνα των ποδιών σας, μιας και δρα ως ασπίδα προστασίας για εχθρούς όπως η κυτταρίτιδα ή οι ραγάδες.

Μασάζ: Θέλετε τα πόδια σας να είναι σε τέλεια φόρμα; Τότε βάλτε στην καθημερινή σας beauty ρούτινα προϊόντα ή serum με συσφικτική δράση. Εφαρμόζοντάς τα σε τακτική βάση και κάνοντας μασάζ στις προβληματικές περιοχές (με χαλάρωση ή όποιες ατέλειες) θα έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Απολέπιση: Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε το πρώτο βήμα, aka απολέπιση! Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, το αφήνετε να «αναπνεύσει», βελτιώνετε την εικόνα των ποδιών σας, επιταχύνοντας τη διαδικασία της ενυδάτωσης και συμβάλλετε στο πιο βαθύ και με διάρκεια ξύρισμα. Αποκτήστε ένα scrub σώματος ή φτιάξτε το μόνες σας και θα δείτε τη διαφορά στην υφή των ποδιών σας.

Ενυδάτωση: Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για να αισθάνεστε την επιδερμίδα των ποδιών σας μαλακή τόσο, όσο ενός μωρού! Μην ξεχνάτε, παράλληλα, πως η αφυδάτωση είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς της επιδερμίδας, γι αυτό η τακτική εφαρμογή της ενυδατικής σας επιβάλλεται.