fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μικρά μυστικά για να αποκτήσετε λεπτή μέση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι άνδρες τρελαίνονται με την λεπτή γυναικεία μέση η οποία αποτελεί όνειρο για πολλές απο εμάς. Διαβάστε πως θα την αποκτήσετε μέχρι το καλοκαίρι.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς θα ξεκινήσουμε απο το βασικό που δεν είναι άλλο απο την διατροφή, διατροφή και διατροφή. Φυσικά δεν αρκεί μόνο να τρέφεστε σωστά αλλά χρειάζεται και άσκηση.

Κακά τα ψέματα, δεν είναι εύκολο να αποκτήσετε μια ελκυστική μέση ή για να το θέσουμε ακόμη καλύτερα μια καλοσχηματισμένη μέση. Αν η περιοχή της κοιλιά σας έχει λίπος και είναι πλαδαρή, δεν θα δείχνει ποτέ καλοσχηματισμένη. Για να πετύχετε το στόχο σας, θα πρέπει να αναπτύξετε ένα αναπόσπαστο πρόγραμμα για να μειώσετε την περιφέρεια της μέσης σας. Παράλληλα, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στον κορμό και στα ισχία. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε μια αρμονική και αισθητική ισορροπία.

Επιβάλλεται να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή με αυτό τον τρόπο το στομάχι σας δεν θα είναι πρησμένο και δεν θα συσσωρεύεται τόσο λίπος. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να αρχίσετε να πίνετε φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να τρώτε υγιεινά και να διακόψετε την κατανάλωση τροφών που σας προσθέτουν κιλά όπως:

Αλεύρι

Ζάχαρη

Αλλαντικά

Ψωμί

Γαλακτοκομικά

Αλλαντικά

Τηγανητά

Η σωματική άσκηση θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται σε κάθε ρουτίνα αδυνατίσματος για να λεπτύνετε την μέση σας. Να θυμάστε ότι οι ασκήσεις για την περιοχή της κοιλιάς βοηθούν στη μείωση του στομαχιού ενώ παράλληλα το τονώνουν. Είναι απαραίτητο να είστε συνεπείς, υπομονετικοί και αφοσιωμένοι στις ασκήσεις σας ακόμη και αν δεν είναι οι αγαπημένες σας. Πολλοί άνθρωποι αποθαρρύνονται όταν δεν βλέπουν αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα. Για πραγματικά αποτελέσματα που διαρκούν θα πρέπει να διατηρείτε μια ρουτίνα ασκήσεων για τρεις εβδομάδες.

Σχοινάκι: Εξαιρετική άσκηση για να μειώσετε τους πόντους της μέσης, αφού αυξάνει τον μεταβολισμό σας και παράλληλα δυναμώνει τους κοιλιακούς. Δύο σε ένα. Μην μείνετε στην παραδοσιακή κίνηση – πάνω κάτω – αλλά δοκιμάστε να στρίψετε τη μέση σας ενώ πηδάτε για να ενεργοποιήσετε ακόμα περισσότερο τους μύες της κοιλιάς.

Γέφυρες γλουτών: Κανένα πρόγραμμα άσκησης για αδύνατη μέση δεν θα ήταν πλήρες χωρίς κάποια παραλλαγή των «κλασσικών» γέφυρων. Στοχεύουν στους γλουτούς και τους μύες της μέσης, δίνοντας σχήμα στην περιοχή και αυξάνοντας την καμπύλη των γλουτών, κάτι που κάνει τη μέση σας να φαίνεται μικρότερη.

Ροκανίσματα κοιλιακών: Τα κλασικά «ροκανίσματα» είναι, πέρα από σούπερ άσκηση για κοιλιακούς, και εξαιρετική για αερόβια. «Χτυπάει» ταυτόχρονα μύες των ποδιών και τους μύες της κοιλιάς, ενώ φαίνεται να τους ενεργοποιεί καλύτερα από κάθε άλλη άσκηση για κοιλιακούς.

Πλάγια σανίδα: Στοχεύει στην πλάγια μοίρα των κοιλιακών και σε αντίθεση με τα πλάγια ροκανίσματα δεν «φουσκώνει» την περιοχή, αυξάνοντας την περίμετρο της μέσης σας.

Απαγωγές ώμων: Τι σχέση έχουν οι ώμοι με την μέση; Όμως το οπτικό τρικ που δημιουργείται με ένα ζευγάρι καλοσχηματισμένων ώμων κάνει τη μέση σας να φαίνεται λεπτότερη. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για μια καλοσχηματισμένη πλάτη.