fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βλέπετε την γυμναστική σαν αγγαρεία; 5 τρόποι να την δείτε αλλιώς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπάρχουν τρόποι που κάνουν την γυμναστική πιο ευχάριστη και λιγότερο βαρετή.

Ας η γελιόμαστε δεν είμαστε όλοι gym junkies και τις περισσότερες φορές προτιμάμε να πάμε για καφέ ή για shopping αντι να χτυπιόμαστε στο γυμναστήριο. Ωστόσο υπάρχουν έξυπνοι τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε την γυμναστική με άλλο μάτι και να περάσετε πιο ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα σας στο γυμναστήριο.

Πέντε τρόποι που θα σας κάνουν την "ζωή πιο εύκολη" στο γυμναστήριο.

Κοιτάξτε τον ευατό σας στον καθρέφτη. Θα σπαταλήσετε λιγότερη ενέργεια, θα επικεντρωθείτε καλύτερα στις ασκήσεις ενω ο καθρέφτης θα συμβάλλει στη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων.

Βρείτε την σωστή ώρα. Για τον κάθε οργανισμό ή ώρα που θα γυμναστεί είναι διαφορετική. Βρείτε την σωστή ώρα που η ενέργεια σας είναι στα ύψη για να ανταποκριθείτε με άνεση στην απαιτητική άσκηση.

Ζεστό Μπάνιο. Μετά την γυμναστική ξεχάστε τα κρύα ντούς και βυθιστείτε στην μπανιέρα απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό μπάνιο με ζεστό νερό. Αυτό θα βοηθήσει το σώμα να επανέλθει και να ξεκουραστεί.

Καταναλώστε ένα υγειινό σνακ πριν το γυμναστήριο για να σας γεμίσει ενέργεια και δύναμη. ΠΟΤΕ μην κάνετε γυμναστική με άδειο στομάχι.

Πάρτε μαζί σας ένα ρόφημα για τόνωση του οργανισμού και μια αίσθηση δροσιάς κατα την διάρκεια της προπόνησης.