fbpx

Σπιτικές μάσκες για νεανικό βλέμμα χωρίς μαύρους κύκλους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Με προϊόντα που έχουμε στην κουζίνα, είναι εύκολο να φτιάξουμε σπιτικές μάσκες ματιών που θα τονώσουν το δέρμα.

Το πολύτιμο αγγούρι

Η μάσκα ματιών απο αγγούρι είναι μια από τις καλύτερες σπιτικές επιλογές για την πρόληψη από πρησμένα μάτια καθώς και τους μαύρους κύκλους. Μπορείτε να φτιάξετε μια πάστα από 1/2 αγγούρι. Αφού έχετε περάσει το αγγούρι απο το μιξερ, τοποθετήστε την πάστα στο ψυγείο για να σκληρύνει και να κρυώσει. Ύστερα, αφήστε το μίγμα για 20 λεπτά, και τέλος, απλώστε χρησιμοποίοντας τις άκρες των δακτυλών σας, σε όλη την επιφάνεια κάτω από τα μάτια και τα βλέφαρα. Αφήστε τη μάσκα για περίπου 20 λεπτά, ξεπλύνετε τα μάτια και ολόκληρο το πρόσωπο με χλυαρό προς κρύο νερό.

Μάσκα με φακελάκια τσαγιού

Το πράσινο και το μαύρο τσάι καθώς και τα βότανα, όπως το χαμομήλι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη θεραπεία των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια σας και τη μείωση του πρηξίματος των ματιών. Βάλτε τα φακελάκια τσαγιού στο ψυγείο για 5 έως 10 λεπτά. Στη συνέχεια βάζετε το σακουλάκι πάνω από τα μάτια σας για 10-15 λεπτά. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες που θα μειώσει το πρήξιμο, τις σακούλες, αλλά και την αποκατάσταση των σκουρόχρωμων κηλίδων κάτω από τα μάτια.

Μάσκα με μέλι και γάλα
Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα σε σκόνη και ανακατέψτε το με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Απλώστε τη μάσκα κάτω από τα μάτια και αφήστε το να στεγνώσει για 15-20 λεπτά.

Μάσκα με γιαούρτι

Το γιαούρτι από μόνο του είναι μια καταπληκτική φυσική μάσκα και κουρασμένα και πρησμένα μάτια. Απλώστε λίγο γιαούρτι στην περιοχή γύρω από τα μάτια και δείτε άμεσα το βλέμα σας να δείχνει πιο νεανικό και ξεκούραστο

Η θαυματουργή αλόη

Αυτό που πρέπει να κάνετε δεν θα σας πάρει ούτε δύο λεπτά. Θα χρειαστείτε μόνο gel αλόης. Απλώστε το gel κάτω από τα μάτια και κάντε μασάζ για λίγα δευτερόλεπτα. Αφήστε το για 10-12 λεπτά και έπειτα σκουπίστε με ένα βαμβάκι λίγο βρεγμένο.