fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι 6 πιο πετυχημένες πλαστικές μύτης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αφορά τις όμορφες και διάσημες του Χόλιγουντ οι οποίες δεν παραδέχονται φυσικά οτι έχουν ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι.

Είναι πασίγνωστες, πολύ εντυπωσιακές και κερδίζουν πολλά εκατομμύρια δολάρια κάποια απο αυτά τα επενδύουν σε πλαστικές επεμβάσεις καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος στην παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος.

Δείτε ποιές διάσημες σταρ έχουν διορθώσει τις μύτες τους και το αποτέλεσμα τις δικαίωσε.

Halle Bery. Αν και η ίδια το αρνείται οι φωτογραφίες απο το παρελθόν μαρτυρούν ακριβώς το αντίθετο.

Cameron Diaz. Η "γοργόνα" της μεγάλης οθόνης άργησε λίγο να πειράξει την μύτη της καθώς είχε γίνει ήδη πολύ γνωστή όταν αποφάσισε να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι. Και η Cameron αρνείται οτι έχει κάνει πλαστική μύτης.

Kim Kardashian. Τα έχει "πειράξει" όλα πάνω της δύο και τρείς φορές, στη μύτη θα κολλούσε; Μια απο τις καλύτερες πλαστικές μύτης στο Χόλιγουντ.

Blake Lively. Τεράστια διαφορά του πριν και του μετά, ωστόσο η ηθοποιός δεν έχει παραδεχτεί δημόσια οτι έχει επέμβει στην μύτη της.

Victoria Beckham. Έχει φτιάξει την μύτη της και είναι ολοφάνερο. Φυσικά και η Αυτού Μεγαλειότης Victoria δεν το παραδέχεται.

Scarlett Johansson. Εντυπωσιακή αλλαγή που της μεταμόρφωσε κυριολεκτικά το πρόσωπο. Η ίδια τηρεί σιγήν ιχθύος περί του θέματος.