fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή είναι η διατροφή που κάνουν τα αγγελάκια της Victoria's Secret 2 εβδομάδες πριν το σόου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το αποκαλύπτει ο διατροφολόγος των σταρ Dr. Charles Passler

Η Μπέλα Χαντίντ, η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι μόνο μερικές απο τις διάσημες και καλλίγραμες πελάτισσες του. Ο διάσημος και περιζήτητος διατροφολόγος αποκαλύπτει σε συνέντευξη του το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν τα αγγελάκια λίγες εβδομάδες πριν το μεγάλο ετήσιο σόου της Victoria's secret.

Σωστός και προγραμματισμένος ύπνος 7 με 9 ώρες.

Ενυδάτωση του οργανισμού με 2 -4 λίτρα νερό απαραιτήτως κάθε μέρα.

Μηδενική κατανάλωση ζάχαρης, όχι τυποποιημένο φαγητό, καθόλου αλκοόλ, κατανάλωση υδατανθράκων αυστηρά και μόνο πριν την προπόνηση. Τις 3 με 5 τελευταίες μέρες πριν το σόου κόβονται εντελώς οι υδατάνθρακες καθώς κάνουν κατακράτηση νερού και θαμπώνουν την επιδερμίδα.

Μασάζ, διαλογισμός για να φύγει το στρες, κολύμπι στην θάλασσα, περπάτημα και γενικώς ασκήσεις που διώχνουν το άγχος και καλμάρουν τις ορμόνες.

3 μέρες πριν το σόου τα μοντέλα σταματάνε την γυμναστική για να ξεκουραστούν οι μύες. Λιγες ώρες πριν το σόου και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία κάνουν ασκήσεις με βάρη για να "φουσκώσουν" οι μύες. Με αυτό τον τρόπο το κορμί δείχνει πιο εντυπωσιακό.

Τα γεύματα πρέπει να συνδυάζουν υψηλή πρωτείνη και καλά λιπαρά, ενω πριν την προπόνηση επιτρέπεται η κατανάλωση υδατανθράκων.

Καλύτερες πηγές πρωτείνης: ψάρια, όστρακα, πουλερικά, ασπράδια αυγών

Καλά λιπαρά: Ξηροί καρποί, αβοκάντο, ελαιόλαδο, σπόροι τσία, λάδι καρύδας.

Υδατάνθρακες πριν την προόνηση: Γλυκοπατάτα, ρύζι, κινόα, φρούτα, κολοκύθι