fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμβουλές fitness απο τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι κάνουν οι σταρ για να διατηρούνται σε φόρμα.

Τζένιφερ Άνιστον

«Κάνω χάθα γιόγκα 3-4 φορές την εβδομάδα. Με βοηθά να διατηρώ το σώμα μου γερό και το πνεύμα μου υγιές. Και όταν το σώμα και το πνεύμα μου λειτουργούν σωστά μπορώ να κοιμάμαι καλύτερα, να ανταποκρίνομαι στην καθημερινότητα μου και να εργάζομαι γεμάτη ενέργεια!».

Κέιτ Χάντσον

«Κάποιες φορές απλώς τριγυρνάω και χορεύω ώστε μόνο να ιδρώσω γιατί νιώθω ότι χρειάζομαι τα πράγματα να κινηθούν λίγο. Αλλά δεν είμαι σούπερ φανατική με αυτό. Αλλά αυτά που μου αρέσουν περισσότερο είναι τα Brazilian Butt Lifts (ασκήσεις για βραζιλιάνικα οπίσθια) -που απαιτεί να συγκεντρωθείς στον κορμό και στους γλουτούς και το Πιλάτες».

Αντριάνα Λίμα

"Ποτέ μα ποτέ δεν παραλείπω το πρωινό! Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και ο τρόπος να ξυπνήσεις και να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου. Εγώ συγκεκριμένα επιλέγω βρώμη με σταφίδες και ασπράδια αυγού, ή μούσλι με γιαούρτι και μέλι. Έχω μάθει να ακούω και να παρατηρώ την αλλαγή στο σώμα μου. Λατρεύω που οι μύες μου αλλάζουν σχήμα ακόμα και με ένα 30λεπτο τρέξιμο”.

Κάμερον Ντίαζ

«Προσωπικά, λατρεύω το γυμναστήριο. Μου αρέσει να είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι ιδρωμένοι και πιέζουν τον εαυτό τους, που είναι επικεντρωμένοι στον ίδιο στόχο. Μου αρέσει να ανήκω σε μια τέτοια ομάδα».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Τρέχω πολύ, κολυμπάω και χορεύω πάρα πολύ τουλάχιστον 3 ώρες όταν έχω πρόβες. Και ακόμα κάνω σκέιτ μπορντ, πηδάω στο τραμπολίνο. Μου αρέσει η κίνηση».

Τζίτζι Χαντίντ

Έχω εμμονή με τα burgers και δεν πρόκειται ποτέ να τα βγάλω από τη διατροφή μου. Προσπαθώ όμως μετά την κατανάλωσή του να πιω ένα πράσινο αντιοξειδωτικό smoothie και να περάσω λίγη ώρα παραπάνω στο γυμναστήριο. Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για εμένα. Βρες ένα πρόγραμμα που θα σε κάνει να ξεχνιέσαι και θα σε βοηθήσει να αποβάλεις το άγχος”.

Ούμα Θέρμαν

«Βγαίνω να περπατήσω όσο μπορώ περισσότερο. ΤρέΧω μισή ώρα στο διάδρομο. Κάνω ένα τέταρτο σκοινάκι. Φοράω τα παπούτσια μου και φεύγω»

Τζένιφερ Λόπεζ

«Είμαι σαν τον πυγμάχο που θα μπει στο ρινγκ. Κάνω cardio και γυμνάζομαι με την μέθοδο της Τρέισι Άντερσον. Κάποιες φορές όταν επιστρέφω στο σπίτι και δεν αισθάνομαι και τόσο καλά, πιέζω τον εαυτό μου να πάει στο γυμναστήριο. Μετά γυρίζω σπίτι, κάνω ένα ντους, φοράω κάτι ωραίο, βάζω μέικ απ, δένω ψηλά τα μαλλιά μου και νιώθω ζωηρή και χαρούμενη»

Μιράντα Κερ

«Όσο πιο συχνά κάνω σεξ τόσο πιο γυμνασμένα και καλογραμμένα φαίνεται το κορμί μου και κυρίως τα χέρια και η κοιλιά μου». Eκτός από αυτό, να προσθέσουμε οτι είναι και φανατική του πιλάτες.

Τζένιφερ Γκάρνερ

«Όταν βαριέμαι να κάνω γυμναστική, σκέφτομαι: “Εντάξει, απλώς θα περπατήσω στο διάδρομο για 10 λεπτά και τέλος!”. Το αστείο είναι πώς μετά από τα πρώτα 10 λεπτά, θέλω να συνεχίσω για ακόμα 10 και αμέσως μετά για άλλα 10. Και έτσι συμπληρώνω μισή ώρα άσκησης απλώς και μόνο λέγοντας στον εαυτό μου… ψέματα».